• PRO TV
  • A ajuns la 60 de ani, dar arată la fel de bine ca întotdeauna. Brad Pitt, în topul bărbaților celebri care la 60+ sunt în formă maximă

A ajuns la 60 de ani, dar arată la fel de bine ca întotdeauna. Brad Pitt, în topul bărbaților celebri care la 60+ sunt în formă maximă

A ajuns la 60 de ani, dar arată la fel de bine ca întotdeauna. Brad Pitt, în topul bărbaților celebri care la 60+ sunt în formă maximă

Pe cât de incredibil pare, pe atât este de adevărat: Brad Pitt, sex simbolul anilor ’90 și 2000, a ajuns la vârsta de 60 de ani… deși, cu siguranță, nu pare! Actorul a fost surprins de paparazzi la Londra, pe platourile noului său film despre Formula 1, și arată la fel de bine ca întotdeauna.

Cu un look casual de vară, în haine deschise la culoare, accesorizat cu ochelari de soare și mai multe lanțuri de aur la gât, Brad Pitt rămâne, chiar și la 60 de ani, unul dintre cei mai râvniți burlaci. Însă, deși nu este căsătorit, acesta se află de câțiva ani într-o relație serioasă cu Ines de Ramon.

Gallery

Că arată fenomenal la 60 de ani, nu este o întâmplare. Ca și divele din showbiz, și actorii recurg la intervenții estetice, mai mult sau mai puțin invazive, pentru a-și păstra aspectul tânăr. Deși el nu vorbește despre asta, mai mulți experți în chirurgie plastică au analizat look-ul lui Brad Pitt și au dezvăluit ce și-a făcut la față.

În categoria “60 de ani în buletin, dar fizic de 30”, Lenny Kravitz e campion. Cântărețul, care a schimbat de curând prefixul, se mândrește cu un six pack mai ceva ca la 20 de ani. Lenny pare că nu îmbătrânește deloc.

În formă excelentă este și Tom Cruise! La 62 de ani încă se încăpățânează să își facă singur cascadoriile. Actorul a fost surprins de curând de paparazzi și pare că nu sare peste niciun atrenament la sală.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni