• PRO TV
  • “Buze cu acid, sâni operați, abdomen operat”. Ce răspuns i-a dat Antonia unui fan care a criticat-o pe Instagram

“Buze cu acid, sâni operați, abdomen operat”. Ce răspuns i-a dat Antonia unui fan care a criticat-o pe Instagram

“Buze cu acid, sâni operați, abdomen operat”. Ce răspuns i-a dat Antonia unui fan care a criticat-o pe Instagram

Mulți spun despre Antonia că este “cea mai frumoasă femeie din România” și, ce-i drept, cu greu i-ar putea contrazice cineva. Însă, cum frumusețea este subiectivă, se găsesc și oameni care să conteste statutul de “cea mai frumoasă româncă” atribuit Antoniei.

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o imagine în care arată, ca de obicei, fenomenal – artista a pozat într-o bustiera albă, cu abdomenul super tonifiat la vedere. Cum era de așteptat, a primit sute de complimente, însă… și critici.

Gallery

“Buze cu acid, sâni operați, abdomen operat… dar suntem cea mai frumoasă”, i-a scris sarcastic un follower de pe Instagram. Răspunsul Antoniei nu a întârziat să apară.

Toate mai puțin buzele! Se cheamă Lip Liner. După 3 copii se mai lasă sânii, se întâmplă multe, dar tot frumușică eram și înainte … M-am născut cu față asta drăguță. Plus înțeleg motivul psihologic în spatele comentărilor de genul, așa că e egal cu ZERO pt mine… It’s actually funny că se dau de gol grav cu frustrarea”, a răspuns vedeta.

Cum de arată atât de bine? Cântăreața are grijă la alimentație, iar sportul este nelipsit din viața ei. „Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar. Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini”, declara artista într-un interviu pentru Viva!.

Antonia a adăugat că merge la sala de 3 ori pe săptămână și se antrenează cu Alex Velea. „Mă ajută și mă motivează foarte mult”, a mai spus cântăreața.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni