• PRO TV
  • Florinel Coman pleacă de la FCSB! Internaționalul român va avea un salariu de 2 milioane de euro

Florinel Coman pleacă de la FCSB! Internaționalul român va avea un salariu de 2 milioane de euro

Florinel Coman pleacă de la FCSB! Internaționalul român va avea un salariu de 2 milioane de euro

Gigi Becali a anunțat plecarea lui Florinel Coman de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit în direct la TV că a semnat actele pentru transferul lui Florinel Coman la Al Gharafa. Florinel Coman este legitimat la FCSB din 2017.

Coman a fost în lotul României la EURO 2024 și a jucat 62 de minute cu Ucraina (3-0) și 58 de minute cu Slovacia (1-1).

Florinel Coman (26 de ani) pleacă de la FCSB la Al-Gharafa, în Qatar. Gigi Becali a dezvăluit că a semnat actele și că internaționalul român se va duce peste două săptămâni în Qatar pentru vizita medicală și pentru a semna contractul. Suma de transfer este de peste 5 milioane de euro.

“Eu nu puteam să spun până acum ce nu ştiam sigur. Eu spuneam public ce ştiam. Nici eu nu eram sigur. Spuneam că oamenii vor să plătească clauza. Acum e sigur. Au zis că nu vor să plătească clauza, vor să facă contract de transfer, nu cu clauză. Ca dovadă că îl vor, am mai negociat şi am luat încă 250.000. Deci, suma de transfer este de 5.250.000, act de transfer între noi şi ei. Ieri am semnat actul de transfer”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

El a precizat că a discutat cu fotbalistul. “A zis că se duce. N-a putut să discute cu ei, că le-a cerut Edi să se concentreze. Astăzi, am vorbit cu Florinel şi a zis că între 15 şi 20 iulie se duce să facă vizita medicală şi să semneze contractul. Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală. S-a încheiat”, a adăugat Becali.

Florinel Coman, salariu uriaș la Al-Gharafa

Salariul lui Florinel Coman la noua echipă va fi unul astronomic. Atacantul va fi remunerat anual cu două milioane de euro, plus bonusuri.

Gigi Becali a ținut să scoată în evidență și că acest salariu este considerabil mai mare decât cel al altor jucători români din Qatar, precum Nicolae Stanciu sau Dennis Man, care câștigă între 1-1,5 milioane de euro pe an.

Florinel Coman se desparte de gruparea roș-albastră după șapte ani, timp în care a strâns 233 de meciuri, a marcat 63 de goluri și a oferit 62 de pase decisive. Achiziționat în 2017 de la FC Viitorul pentru 3 milioane de euro, Coman a cucerit două trofee cu echipa bucureșteană: o Cupă a României și un titlu de campion, potrivit sport.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni