• PRO TV
  • E numai fibră la 54 de ani! Cât de bine arată logodnica lui Jeff Bezos, al treilea cel mai bogat om din lume, în costum de baie! Cei doi, surprinși de paparazzi pe ski-jet în Grecia

E numai fibră la 54 de ani! Cât de bine arată logodnica lui Jeff Bezos, al treilea cel mai bogat om din lume, în costum de baie! Cei doi, surprinși de paparazzi pe ski-jet în Grecia

E numai fibră la 54 de ani! Cât de bine arată logodnica lui Jeff Bezos, al treilea cel mai bogat om din lume, în costum de baie! Cei doi, surprinși de paparazzi pe ski-jet în Grecia

Fostul CEO al Amazon și logodnica sa continuă tradiția și anul acesta! De câteva zile, cei doi îndrăgostiți se bucură de vacanță în Grecia, una dintre destinațiile lor preferate.

Gallery

​Viitoarea soție a lui Jeff Bezos a ajuns săptămâna trecută la Marea Egee alături de miliardar și de noua ei prietenă Kim Kardashian. Paparazzii i-au urmărit pas cu pas și au reușit să surprindă câteva cadre inedite cu cei doi.

Jeff Bezos și Lauren Sanchez s-au luat la întrecere cu ski-jeturile pe Marea Egee. Miliardarul n-a urcat pe scuterul acvatic fără vestă, însă iubita lui a renunțat la ea pentru un bronz uniform. Fosta jurnalistă și-a etalat silueta tonifiată într-un costum minuscul, din două piese. (Vezi imaginile cu Lauren în GALERIA FOTO de mai sus)

La 54 de ani, Lauren Sanchez se poate mândri cu un trup fără cusur, pentru care primește adesea complimente. Nu la fel stau lucrurile când vine vorba de chip. Internauții sunt de părere că iubita fostului CEO de la Amazon a exagerat cu operațiile estetice la nivelul feței.

De când s-a cuplat cu Lauren Sanchez, Jeff Bezos și-a schimbat complet stilul de viață, dar și prioritățile. Fondatorul Amazon a început să fie un împătimit al evenimentelor mondene și petrece deseori în compania actorilor de la Hollywood. 

Jeff și Lauren sunt împreună din 2019. În același an, miliardarul a divorțat de Mackenzie Scott, femeia cu care a fost căsătorit timp de 25 de ani și care l-a ajutat să pornească Amazon în 1994.

Jeff Bezos (60 de ani) este al treilea cel mai bogat om din lume cu o avere 190 miliarde de dolari, potrivit Forbes.  

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni