• PRO TV
  • Ce iubește Remy Bonjasky cel mai mult la România. Fostul luptător a fost de mai multe ori în țara noastră: „Sunt impresionat...”

Ce iubește Remy Bonjasky cel mai mult la România. Fostul luptător a fost de mai multe ori în țara noastră: „Sunt impresionat...”

Ce iubește Remy Bonjasky cel mai mult la România. Fostul luptător a fost de mai multe ori în țara noastră: „Sunt impresionat...”

Remy Bonjasky a fost o adevărată surpriză pentru români, după meciul cu Olanda. Fostul luptător a intrat în direct la PRO TV și a transmis un mesaj pentru România.

Gallery

Ce legătură există între Remy Bonjasky și România

De-a lungul timpului, Remy Bonjasky a vizitat de mai multe ori România, ultima dată a fost în luna aprilie a acestui an.

Într-un interviu mai vechi, Remy Bonjasky, fostul kickboxer, de trei ori campion în K-1 World Grand Prix la categoria grea, a dezvăluit de ce iubește România.

„În România, oamenii sunt buni, au inimă primitoare. Chiar dacă nu este o țară bogată, oamenii sunt super. În țări bogate nu găsești mereu oameni zâmbitori, cu inimă mare. Îmi place totul aici. Nu am de ce să mă plâng. Sunt impresionat de fete! Aici mă simt ca la Cannes. Iar mie îmi place să dansez în cluburi”, potrivit libertatea.ro.

Citește și:

Remy Bonjasky a intrat în direct la PRO TV, în timpul studioului EURO 2024, și a transmis un mesaj pentru România.

”Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor din România, pentru că România e fantastică! Vă iubesc!”, a spus fostul mare kickboxer, după care a continuat să sărbătorească alături de suporterii prezenți la Munchen.

Citește și:

​Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni