• PRO TV
  • Ramona Gabor și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună, la mai bine de zece ani de când s-au despărțit. Unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Ramona Gabor și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună, la mai bine de zece ani de când s-au despărțit. Unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Ramona Gabor și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună, la mai bine de zece ani de când s-au despărțit. Unde au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Ramona Gabor și Gabi Bădălău au format un cuplu timp de cinci ani și s-au despărțit în urmă cu 15. Cei doi s-au văzut, de curând, în Capitală, la câteva zile de când sora Monicăi a venit în România, în vizită.

Gallery

Gabi Bădălău și Ramona Gabor s-au întâlnit, recent, la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Alături de ei a fost și Irinuca, iar toți trei s-au simțit bine.

Ramona Gabor și Gabi Bădălău s-au întâlnit la restaurant

Cei 15 ani de când nu mai formează un cuplu pare că au fost dați uităii, recent, atunci când cei doi s-au revăzut. Paparazzii Cancan i-au surprins pe cei doi la un restaurant de lux din Capitală, unde au mâncat și s-au simțit bine, acompaniați de Irinuca.

Citește și:

​Cei doi păreau tandri, semn că, deși nu mai formează un cuplu, fiecare dintre ei i-a dus dorul celuilalt. Aceștia au râs, au povestit și au plecat fiecare acasă cu o stare foarte bună.

Ramona și Monica Gabor l-ar fi căutat pe Gabi Bădălăi

În urmă cu aproximativ un an și jumătate, când Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău încă formau un cuplu o sursă apropiată fostului cuplu mărturisea că surorile Gabor l-ai căutat pe afacerist.

Acest lucru a scos-o din minți pe Bianca Drăgușanu, care, deși era prietenă foarte bună cu Ramona Gabor, a șters-o de pe rețelele de socializare.

Citește și:

„Ramona, dar și Monica, îl caută și acum pe Gabi. Când au fost în vară, în București, l-au sunat să se întâlnească în trei, dar fără Bianca. Ramona nu mai vorbește cu Bianca și a șters-o de pe lista de prieteni, după care și Bianca a făcut același lucru, i-a dat unfollow pe Instagram. Ele erau prietene foarte bune, petreceau timp împreună atunci când puteau”, a spus o sursă apropiată celor doi foști iubiți, conform Playtech.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni