• PRO TV
  • Povestea băiatului care a intrat pe teren la meciul România-Olanda. Puștiul a venit cu trenul de la sute de kilometri pentru a-și împlini visul de a da mâna cu portarul Niță

Povestea băiatului care a intrat pe teren la meciul România-Olanda. Puștiul a venit cu trenul de la sute de kilometri pentru a-și împlini visul de a da mâna cu portarul Niță

Povestea băiatului care a intrat pe teren la meciul România-Olanda. Puștiul a venit cu trenul de la sute de kilometri pentru a-și împlini visul de a da mâna cu portarul Niță

Aseară, în timpul meciului România-Olanda, un copil de naționalitate română a intrat pe gazon. El purta un tricou galben, cu steagul țării pe piept. Mulți n-au înțeles care a fost intenția micuțului, dar după ce s-a terminat meciu, reprezentanții presei i-au pus câteva întrebări.

Gallery

​Băiatul a spus că îl admiră pe portarul naționalei, Florin Niță.

„Am vrut să dau mâna cu Niță și demult am vrut să-l văd și...să dau mâna cu el. N-am reușit la Ronaldo și am vrut să fac aici. Și am reușit.”, a povestit copilul, bucuros, în fața unui reporter.

Pozele cu micul microbist s-au răspândit pe rețelele sociale. Cineva l-a recunoscut, spunând că a călătorit împreună cu el în tren. 

„Puștiul ăsta a venit cu mine în tren de la Berlin, împreună cu părinții lui, din cel mai nordic punct al Germaniei de pe o insulă mai sus de Rostock! Este extraordinar puștiul ! Am văzut poze și video cu el cum a stat până la 3 dimineața să deseneze steagul României pe singurul lui tricou galben fiindcă nu avea de unde să cumpere echipament al naționalei ! La ora 3 dimineața, cu tricoul încă ud, a plecat cu trenul să străbată aproape 800 km pentru a vedea naționala României! Înainte de a coborî în gara Munchen, eu am schimbat tricoul de pe drum cu unul al naționalei și el se uita la mine cu jind! Respect puștiule! Respect România ! Respect Dna Anca din Bistrița pentru cum vă învățați copiii sa iubească România deși locuiesc și învață în Germania! Jos pălăria!”, a scris un bărbat pe Facebook. 

Gestul copilului a fost comentat intens în mediul online. Chiar și presa din Olanda a tratat subiectul, iar părerile oamenilor au fost împărțite. Unii au dat vina pe părinții puștiului:

„Presupun că a era un adult cu el căruia i s-a părut foarte amuzant. Nu poți întrerupe un joc ca ăsta. Și eu cred că este strigător la cer, cât de simplu poți intra pe teren. Ce fel de securitate e asta?”;

„Părinții sunt iresponsabili”;

„Nici stewarzii nu au fost atenți și nu și-au îndeplinit bine atribuțiile”; 

„Nu este voie, simplu. Părinții ar trebui pedepsiți aspru pentru asta. Acest lucru dă un exemplu total greșit și dacă nu se acționează dur împotriva acestui lucru (din păcate) devine rapid ceva obișnuit”, au scris olandezii. 

Gallery

​Citește și: 

Sursă foto: Facebook, Getty Images

Vezi și: România-Olanda, rezumatul meciului

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni