• PRO TV
  • Ce a spus Smiley despre revenirea în televiziune a Ginei Pistol. Soția artistului va apărea pe sticlă din această toamnă: „A fost momentul bun”

Ce a spus Smiley despre revenirea în televiziune a Ginei Pistol. Soția artistului va apărea pe sticlă din această toamnă: „A fost momentul bun”

Ce a spus Smiley despre revenirea în televiziune a Ginei Pistol. Soția artistului va apărea pe sticlă din această toamnă: „A fost momentul bun”

Gina Pistol își anunța retragerea din televiziune, la începutul anului trecut, dar, din toamna acestui an, va prezenta emisiunea ”MasterChef”. Revenirea pe micile ecrane are loc după un an și jumătate de pauză, de care susține că a avut mare nevoie.

Gallery

Gina Pistol revine în televiziune, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. După mai multe luni în care a dedicat timp ei și fiicei sale, soția lui Smiley este pregătită pentru un nou început.

Gina Pistol și Smiley fac echipă bună

Recent, Gina Pistol a acordat un interviu, în care a vorbit despre revenirea pe micile ecrane, tot în calitate de prezentator. Aceasta a mărturisit că este extrem de entuziasmată de acest proiect, dar și că, înainte de a da răspunsul final, s-a consultat cu Smiley.

„Îți dai seama că orice decizie pe care o ia fiecare, cumva, stăm un pic și o discutăm. Eu cred că a fost momentul bun să revin și în aceeași echipă și cu energie, că am avut un pic, așa, o perioadă mai greuță.

Citește și:

Mamele mă pot înțelege, că treci prin niște schimbări. Și, la mine, se adunaseră foarte multe și nu am mai putut la un moment dat, deci n-am mai putut. Adică corpul mi-a zis că am nevoie de o pauză și a fost binevenită pauza asta. Nu am fost în vacanță. Adică m-am ocupat de copil, de casă”, a povestit Gina Pistol, conform Ciao.

De ce a renunțat Gina Pistol la televiziune

Momentul în care a decis să se retragă din televiziune nu a fost unul deloc ușor pentru ea, dar, la acel moment, a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua. În cadrul unui interviu acordat pentru Viva, Gina a recunoscut motivele care au determinat-o să ia această decizie.

Citește și:

​Prezentatoarea ”MasterChef” a mărturisit că, în anul 2022, s-a confruntat cu depresia postnatală, a ajuns la epuizare și s-a îmbolnăvit și de COVID, de două ori.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni