• PRO TV
  • Dennis Man a semnat! Atacantul va avea salariu de 2.000.000 de euro

Dennis Man a semnat! Atacantul va avea salariu de 2.000.000 de euro

Dennis Man a semnat! Atacantul va avea salariu de 2.000.000 de euro

Dennis Man a acceptat oferta. Atacantul a semnat imediat după meciul România-Olanda, scor 0-3, pentru un salariu de două milioane de euro.

Gallery

Noul angajament al „tricolorului” a fost parafat după ce România a fost eliminată de Olanda, de la EURO 2024, pe Allianz Arena din Munchen.

Dennis Man, salariu de 2.000.000 de euro

Dennis Man a avut un sezon excelent la Parma, contribuind semnificativ la promovarea echipei în Serie A. Prestațiile sale de excepție au culminat cu participarea la Euro 2024, unde a impresionat prin oferirea a două assist-uri în meciul împotriva Ucrainei.

Negocierile dintre Dennis Man și Parma pentru prelungirea contractului au început la începutul acestui an și s-au finalizat înaintea marelui meci din această România-Olanda.

Citește și:

Potrivit GSP, fotbalistul a acceptat oferta Parmei prin intermediul impresarului său, Giovanni Becali. Noul contract îi va aduce lui Dennis Man un salariu anual de două milioane de euro pentru următorii trei ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.

Dennis Man a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, printre care Borussia Dortmund și Olympique Lyon, cu toate acestea, Parma a reușit să își asigure serviciile talentatului jucător pentru o perioadă mai lungă.

Citește și:

Sursă foto: Instagram/ Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni