• PRO TV
  • Denis Alibec, reproș dur la adresa arbitrului desemnat la meciul România - Olanda! Ce i-a spus, la scurt timp după fluierul final

Denis Alibec, reproș dur la adresa arbitrului desemnat la meciul România - Olanda! Ce i-a spus, la scurt timp după fluierul final

Denis Alibec, reproș dur la adresa arbitrului desemnat la meciul România - Olanda! Ce i-a spus, la scurt timp după fluierul final

Denis Alibec și-a ieșit din minți după meciul dintre România și Olanda, care a fost difuzat marți seară la PRO TV și pe VOYO. Fotbalistul a avut un șir de reproșuri la adresa arbitrului Felix Zwayer (43 de ani).

Gallery

​Meciul de marți, 2 iulie 2024, a fost urmărit de zeci de mii de români, care au stat cu sufletul la gură până în ultimul minut al celei de-a doua reprize, în speranța că fotbaliștii antrenați de Edi Iordănescu vor reuși să treacă de optimile de la EURO 2024. Din păcate, Generația de Suflet nu a reușit să se califice în sferturi, însă acest lucru nu i-a dezamăgit pe suporteri, ci dimpotrivă, i-a făcut mândri de faptul că echipa României a ajuns atât de departe în cel mai important campionat european.

Totuși, fotbaliștii s-au simțit dezavantajați din cauza modului în care arbitrul Felix Zwayer (43 de ani) și-a făcut datoria. Au existat mai multe momente în care tricolorii au semnalat nereguli, Nicolae Stanciu primind chiar un cartonaș galben în minutul 81, deoarece a protestat în momentul în care Denis Alibec a fost acuzat de fault. 

​Imediat după fluierul final, Denis Alibec a mers la Felix Zwayer pentru a-i reproșa una dintre cele mai controversate faze de la meci. Fotbalistul lui Edi Iordănescu a fost văzut gesticulând dramatic, cel mai probabil reproșându-i arbitrului neamț decizia de la 0-1, când acesta l-a sancționat pentru un presupus joc periculos, deși reluările au arătat că nu era cazul să intervină.

Mai mult decât atât, fostul mijlocaș german Michael Ballack este de părere că echipa României trebuia să beneficieze de un penalty în prelungirile primei reprize, atunci când Vasile Mogoș a fost lovit cu putere de Nathan Ake. 

„Contactul nu a fost pedepsit, nici măcar verificat. Probabil pentru că a urmat imediat finalul reprizei. Pentru mine e o situație care trebuia cel puțin analizată. E clar!”, a declarat fostul mijlocaș pentru MagentaTV.

Foto: Facebook, Sport.ro, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni