• PRO TV
  • Fotografia emoționantă postată de iubita lui Radu Drăgușin după ce România a pierdut meciul cu Olanda: „Te iubesc!”

Fotografia emoționantă postată de iubita lui Radu Drăgușin după ce România a pierdut meciul cu Olanda: „Te iubesc!”

Fotografia emoționantă postată de iubita lui Radu Drăgușin după ce România a pierdut meciul cu Olanda: „Te iubesc!”

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, a postat o fotografie emoționantă alături de iubitul său, după ce România a pierdut meciul cu Olanda.

Gallery

​Marți seară zeci de mii de români au urmărit cu sufletul la gură meciul România - Olanda, din optimile de la EURO 2024. O țară întreagă a sperat că Generația de Suflet va reuși să câștige în fața olandezilor, însă, din păcate, meciul a fost pierdut cu 0 - 3. Suporterii nu au fost dezamăgiți de înfrângere, ci s-a bucurat că echipa naționalei a ajuns atât de departe.

Jucătorii antrenați de Edi Iordănescu au fost aplaudați și au primit sute de mesaje din partea celor care au urmărit parcursul de la EURO 2024. De departe, cele mai mari susținătoare au fost iubitele fotbaliștilor, care au postat pe Instagram mai multe mesaje în care și-au felicitat partenerii de viață. 

​Printre acestea se numără și iubita lui Radu Drăgușin, care imediat după meci a postat pe contul ei de Instagram o imagine emoționantă în care apare alături de fotbalist. Alături de fotografie, aceasta a scris și mesajul: „I love you!” (tradus în română „Te iubesc!”)

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINEA EMOȚIONANTĂ

​Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni