• PRO TV
  • Naționala României a lăsat o scrisoare emoționantă în vestiarul de la Munchen după meciul din optimi: „Plecăm din Germania cu gândul că…”

Naționala României a lăsat o scrisoare emoționantă în vestiarul de la Munchen după meciul din optimi: „Plecăm din Germania cu gândul că…”

Naționala României a lăsat o scrisoare emoționantă în vestiarul de la Munchen după meciul din optimi: „Plecăm din Germania cu gândul că…”

Naționala noastră a pierdut meciul din optimi împotriva Olandei, însă parcursul tricolorilor de la EURO 2024 a făcut milioane de români fericiți. Jucătorii sunt așteptați în țară în această seară, iar suporterii vor avea ocazia să-i întâlnească la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

Gallery

Pe pagina de Facebook a echipei naționale de Fotbal a României au apărut mai multe imagini cu vestiarul de la Munchen al echipei noastre.

„România a fost aici! Așa a arătat vestiarul tricolorilor după plecarea acestora de la stadionul din Munchen”, este mesajul scris în dreptul fotografiilor care au adunat mii de aprecieri și sute de comentarii. Tricolorii au lăsat și o scrisoare pentru organizatori.

 

„Euro 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă! 

Echipa națională de fotbal a României”, au scris tricolorii.

Internauții i-au felicitat pe jucători pentru acest gest, dar și pentru parcursul lor de la Euro 2024.

„RESPECT! Băieți suntem mândri de voi! Sunteți pe drumul cel bun. Viitorul sună bine!;

„Respect acestor băieți minunați!”;

„Deci am rămas fără cuvinte! Și încă un motiv în plus pe lângă toate celelalte pentru care meritați respectul și aprecierea tuturor. Reprezentați România în cel mai bun mod posibil prin atitudinea voastră! Vă iubesc și vă susțin necondiționat! O româncă din Arad”;

„Vă mulțumesc pentru toate emoțiile oferite de voi în aceste zile minunate. A fost o onoare pentru noi românii din Germania să vă avem aici!”;

CITEȘTE ȘI:

„A fost și o să mai urmeze ! Toată Europa a vorbit despre această echipă, ne-au adus înapoi unde ne era locul! Hai România”;

„Asta înseamnă disciplina, apreciind munca pe care o face altcineva .... Noua eră a fotbalului românesc!”;

„Bravo băieți! Am ajuns în primele 16 naționale din Europa! Este un salt uriaș! Peste 4 ani vom urca în primele 8! Suntem mândri de voi!”;

„România, la acest Euro, un exemplu din toate punctele de vedere”, sunt doar câteva dintre mesajele postate în secțiunea de comentarii.

Unii dintre utilizatorii de social media au transmis și câteva mesaje ironice pentru arbitrul partidei România – Olanda

„Trebuia lăsată o mică scrisoare cu urări numai de „bine” și domnului arbitru din meciul cu Olanda!” sau „Cu siguranță scorul ar fi fost altul dacă nu am fi avut un arbitru cu un trecut dubios, acuzat de luare de mită. S-a văzut foarte clar în favoarea cui a fost înclinată balanța”, au scris unii suporteri.

Fotografii Getty Images/ Facebook Echipa națională de fotbal a României

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni