• PRO TV
  • Emily Burghelea are nevoie de operații după tragicul accident de mașină! Vedeta este aproape desfigurată: „Alerg prin spitale!”

Emily Burghelea are nevoie de operații după tragicul accident de mașină! Vedeta este aproape desfigurată: „Alerg prin spitale!”

Emily Burghelea are nevoie de operații după tragicul accident de mașină! Vedeta este aproape desfigurată: „Alerg prin spitale!”

Momente de coșmar pentru Emily Burghelea! Aceasta a fost la un pas de a-și pierde viața într-un grav accident rutier în Mauritius. Plină de vânătăi și cu fața desfigurată, Emily Burghelea este nevoită acum să facă mai multe operații!

Gallery

​Emily Burghelea a fost implicată, în urmă cu puțin timp, într-un accident de mașină înfiorător. Atât ea, cât și nașa ei, se aflau într-un taxi, în drum spre aeroport, când șoferul autovehiculului în care se aflau a intrat în plin într-un TIR. Cele două au scăpat cu viață ca prin minune, însă rănile cu care au rămas sunt foarte grave.

Ajunsă în țară, Emily Burghelea umblă prin spitale fiindcă are nevoie de mai multe operații, corpul său fiind plin de vânătăi, iar fața pur și simplu desfigurată.

„Sunt prin spitale acum. Alerg dintr-o parte în alta să fac rost de toate documentele necesare pentru operații. Suntem în România, am ajuns în țară.

Nu sunt în cea mai bună formă acum. Aș vrea să vorbesc despre operații după ce o să știu că totul este bine. Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Nu am fost niciodată operată de nimic.

Doar Dumnezeu ne-a călăuzit! Sănătatea e neprețuită! Și Dumnezeu este mare! El ne-a salvat realmente!”, a declarat Emily Burghelea pentru click.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni