• PRO TV
  • Tricolorii revin în țară în această seară! Unde îi pot întâmpina suporterii pe jucătorii Generației de Suflet. Anunțul FRF: „Rugăm fanii să nu vină la aeroport!”

Tricolorii revin în țară în această seară! Unde îi pot întâmpina suporterii pe jucătorii Generației de Suflet. Anunțul FRF: „Rugăm fanii să nu vină la aeroport!”

Tricolorii revin în țară în această seară! Unde îi pot întâmpina suporterii pe jucătorii Generației de Suflet. Anunțul FRF: „Rugăm fanii să nu vină la aeroport!”

Timp de două săptămâni și jumătate, milioane de inimi au bătut la unison pentru Generația de Suflet. Jucătorii naționalei de fotbal a României au dat dovadă de dăruire, determinare și ambiție la Euro 2024. Chiar dacă drumul echipei noastre s-a oprit în optimi, fotbaliștii au scos suporterii în stradă și au făcut o țară întregă mândră.

Gallery

​În această seară, o parte dintre jucătorii care au evoluat la Campionatul de Fotbal din Germania se întorc în țară.

Echipa națională de fotbal a României va reveni la București, cu un zbor de la Frankfurt. Tricolorii vor ateriza la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20 și vor părăsi aeroportul prin salonul oficial, scrie FRF.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cele mai frumoase imagini cu tricolorii de la Euro 2024

De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aștepta.

Federația Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacțiunea dintre echipă și suporteri în acest loc.

De asemenea, FRF a menționat că nu toți jucătorii echipei naționale vor reveni în țară în această seară.

La Euro 2024 urmează sferturile de finală

Chiar dacă EURO 2024 nu continuă pentru echipa Națională, competiția merge mai departe, în direct la PRO TV și pe VOYO, cu etapa Sferturilor care va începe vineri, 5 iulie.

Vineri, vor fi primele două meciuri din Sferturi: Spania – Germania și Portugalia – Franța. Sâmbătă, etapa va ajunge la final cu întâlnirile dintre: Anglia – Elveția și Olanda – Turcia.

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV și pe VOYO!

Fotografii: Getty Images/ Facebook Echipa Națională de Fotbal a României

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni