• PRO TV
  • Emily Burghelea, ironizată de Dana Roba, în urma accidentului care era să o omoare. Make-up artista i-a lăsat un comentariu care i-a scos din minți pe fanii acesteia: „Să-ți fie rușine”

Emily Burghelea, ironizată de Dana Roba, în urma accidentului care era să o omoare. Make-up artista i-a lăsat un comentariu care i-a scos din minți pe fanii acesteia: „Să-ți fie rușine”

Emily Burghelea, ironizată de Dana Roba, în urma accidentului care era să o omoare. Make-up artista i-a lăsat un comentariu care i-a scos din minți pe fanii acesteia: „Să-ți fie rușine”

Emily Burghelea a fost la doar un pas să își piardă viața, în urmă cu doar câteva zile și, după ce a povestit calvarul prin care a trecut, mai multe persoane publice i-au lăsat câteva mesaje de încurajare, Dana Roba numărându-se printre ele.

Gallery

Emily Burghelea și-a luat inima în dinți și a povestit accidentul cumplit pe care l-a suferit, dar Dana Roba nu s-a lăsat impresionată de acest lucru și i-a lăsat un comentariu ironic fostei asistente de televiziune.

Dana Roba a luat-o peste picior pe Emily Burghelea, în urma accidentului

După câteva zile în care nu a mai postat nimic pe contul ei de Instagram, unde este extrem de activă, Emily Burghelea a revenit cu poze și filmări cutremurătoare. În timp ce se întorcea din vacanță, cu doar cinci minute înainte de a ajunge pe aeroportul din Mauritius, mașina în care se afla a intrat frontal, într-un TIR, cu 80 de km/h.

Citește și:

​Fosta asistentă de televiziune și-a făcut curaj și a povestit momentul traumatizant prin care a trecut, arătându-le celor care o urmăresc inclusiv rănile suferite în urma accidentului. Cu toate acestea, Dana Roba i-a lăsat un comentariu prin care demonstrează că nu crede prea mult în ceea ce s-a întâmplat.

„Mai târziu a venit poliția și medicii de ambulanță, și s-au ocupat ei de ședință foto. Rujuri nu aveau la ei.

Eu zic că avea nevoie de o echipă de medici să o bandajeze și să îi trateze, nu de ruj. Dacă era un popă să se roage și să își facă poză cu ăla, cu siguranță ar fi fost și ăla postat. Mi se pare penibil să te pozezi cum ești accidentată de o oră și tu îți faci poze și te rujezi”, a scris Dana Roba la una dintre postările despre accident.

Fanii lui Emily au taxat-o imediat pe Dana Roba

În urmă cu un an, Dana Roba a fost la doar un pas de moarte, după ce fostul ei soț a bătut-o cu bestialitate. Make-up artista încă nu s-a recuperat, iar cicatricile au rămas vizibile chiar și după atâta timp.

Tocmai din acest motiv, internauții i-au atras atenția în ceea ce privește comentariul pe care i l-a lăsat lui Emily Burghelea, considerând că dă dovadă de lipsă de empatie.

Citește și:

„Parca nu m-ai știi prin ce ai trecut… și te mai miri ca Dumnezeu îți da după suflet… ce rea poți fi ….”, „Atâta prostie și răutate nu am văzut! Punct! Ai uitat prin ce ai trecut, ca te a ajutat Dumnezeu. Acum comentezi prost. Sa îți fie RUSINE!!!!!”, „să nu uităm ca ai trecut prin ceva și mai grav , te postai și încă te postezi cu pozele respective, nimeni nu te-a judecat, tu de ce o faci? Te crezi o femeie credincioasă, dar se vede ură pe care o ai in suflet. Ar trebuii să vii cu un gând pozitiv, să o încurajezi, dar tu ești o persoană foarte negativă! Rușine!!!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Dana Roba le-a primit.  

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni