• PRO TV
  • Surpriză după meciul România-Olanda! Celebrul luptător Remy Bonjasky a luat microfonul PRO TV și a transmis un mesaj inedit pentru țara noastră, în direct

Surpriză după meciul România-Olanda! Celebrul luptător Remy Bonjasky a luat microfonul PRO TV și a transmis un mesaj inedit pentru țara noastră, în direct

Surpriză după meciul România-Olanda! Celebrul luptător Remy Bonjasky a luat microfonul PRO TV și a transmis un mesaj inedit pentru țara noastră, în direct

După meciul România-Olanda, țara noastră părăsește EURO 2024 în faza optimilor, după ce a pierdut în fata echipei adverse cu 0-3.

Gallery

Situație fără precedent după meciul România-Olanda. În direct la PRO TV, în timpul studioului EURO 2024, printre suporteri s-a numărat nimeni altul decât Remy Bonjasky, fostul kickboxer, de trei ori campion în K-1 World Grand Prix la categoria grea.

Ce mesaj a transmis Remy Bonjasky pentru România

Luptătorul a luat microfonul PRO TV și a transmis un mesaj în direct pentru România.

”Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor din România, pentru că România e fantastică! Vă iubesc!”, a spus fostul mare kickboxer, după care a continuat să sărbătorească alături de suporterii prezenți la Munchen.

Citește și:

Gazzetta dello Sport: „România rămâne cu o aventură frumoasă și o galerie minunată"

"România nu a avut calitatea individuală demnă pentru un loc în optimile Campionatului European. Drăguș, atacantul, nu a pus niciodată pericol. Hagi și Man, pe flancuri, au încercat câteva driblinguri, dar nu l-au deranjat deloc pe Verbruggen. Alibec, intrat în locul lui Mihăilă, nu a schimbat nimic. Cel mai bun a fost Radu Drăgușin, fotbalist ajutat de Italia, însă la golul de 2-0 este și el responsabil.

Și așa se întoarce naționala României la București. Ce rămâne după acest European? O aventură frumoasă și o galerie minunată, care, în minutul 90, în mijlocul ”depresiei” a început să scandeze „România, România””, au mai scris italienii.

Citește și:

Sursă foto: PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni