• PRO TV
  • Crucea Roșie Română: 148 de ani de umanitate și acțiuni speciale, pe 4 iulie

Crucea Roșie Română: 148 de ani de umanitate și acțiuni speciale, pe 4 iulie

Crucea Roșie Română: 148 de ani de umanitate și acțiuni speciale, pe 4 iulie

Crucea Roșie Română sărbătorește 148 de ani de la înființare și promite o zi plină de acțiuni care nu trebuie ratate. Pe 4 iulie, transformăm Bucureștiul într-un epicentru al solidarității și al ajutorului umanitar, printr-o serie de evenimente menite să atragă atenția și să inspire.

Gallery

​Jurnaliști, bloggeri, influenceri - vrem să fiți împreună cu noi în această zi specială. Fiecare moment va fi o poveste de împărtășit.

  1. Simulare de accident și măsuri de prim-ajutor în Parcul Herăstrău (Skatepark)

Pregătiți-vă să fiți martorii unor scene intense, dar educative, în care voluntarii noștri vor demonstra măsuri de prim-ajutor esențiale. Vă asigurăm că veți învăța cum să reacționați în situații critice - o lecție valoroasă pentru fiecare dintre noi. Eveniment realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București, ALPAB și Skatepark Herăstrău, cu sprijinul 5 to go și Granini.

  1. Linia de autobuz 335 - o experiență unică

Următorul autobuz 335 pe care îl veți lua nu va fi unul obișnuit. Va fi colantat spectaculos, iar în interior voluntarii noștri vor interacționa cu călătorii, oferindu-le informații vitale despre misiunea noastră. Mai mult, pe ecranele LCD din autobuz va rula un videoclip de prezentare a activității Crucii Roșii Române în beneficiul persoanelor vulnerabile.

Autobuzul Otokar al STB, cu însemnele Crucii Roșii Române, va circula pe traseul său de bază (Faur-Băneasa Shopping City) în perioada 4 iulie – 3 august 2024. Pregătiți-vă pentru o călătorie educativă și plină de surprize! Acțiune realizată cu sprijinul Societății de Transport București (STB).

  1. Crucea Roșie Română, pe ecranele de la metrou

Lansăm un scurt clip de prezentare pe ecranele multimedia din stațiile de metrou, în care veți descoperi valorile care ne ghidează și impactul pe care îl avem în comunitate. Campanie susținută de Metrorex.

  1. Mesaje vizuale la Gara de Nord din București

Mesajele noastre vor fi prezente și în Gara de Nord, unde vom avea expuse fotografii care spun povestea tristă a unor copii din medii defavorizate, aflați în grija centrelor E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române. Este un prilej să privim în față realitatea dură a copiilor care au pornit în viață cu șansa a doua și de a ne reaminti importanța implicării fiecăruia dintre noi în crearea unei lumi mai bune pentru cei defavorizați. Vă invităm să descoperiți, în clipul alăturat, povestea copiilor din centrele E.G.A.L. care trebuie spusă. E timpul să fim împreună, mai puternici! Eveniment realizat cu sprijinul Regionalei CFR București.

  1. Recepție aniversară la Palatul Elisabeta

Și, bineînțeles, ziua o vom încheia la Palatul Elisabeta, reședința Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române, cu o recepție aniversară, unde vom sărbători alături de personalități și de prieteni ai Crucii Roșii Române.

Despre Crucea Roșie Română

Crucea Roșie Română este cea mai mare organizație umanitară din țară, cunoscută pentru rolul său vital în intervenția în caz de dezastre. Cu o rețea extinsă la nivel național, Crucea Roșie Română acționează ca un pilon de sprijin în situații de urgență, oferind ajutor și asistență esențială pentru comunitățile afectate.

Rolul auxiliar al Crucii Roșii Române este de a completa eforturile autorităților naționale și locale în intervenția la dezastre. Această intervenție se extinde de la distribuirea de alimente și apă până la organizarea de tabere de sinistrați, furnizarea de prim-ajutor de bază și suport psihologic pentru cei afectați. Urmărește Crucea Roșie Română pe: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok și pe site: www.crucearosie.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni