• PRO TV
  • Premoniția pe care Emily Burghelea a avut-o, cu doar câteva minute înainte de a intra cu mașina într-un TIR. Aceasta și nașa ei, la doar un pas să își piardă viața: „Mi-am imaginat...”

Premoniția pe care Emily Burghelea a avut-o, cu doar câteva minute înainte de a intra cu mașina într-un TIR. Aceasta și nașa ei, la doar un pas să își piardă viața: „Mi-am imaginat...”

Premoniția pe care Emily Burghelea a avut-o, cu doar câteva minute înainte de a intra cu mașina într-un TIR. Aceasta și nașa ei, la doar un pas să își piardă viața: „Mi-am imaginat...”

Emily Burghelea a trecut prin clipe de coșmar, în urmă cu doar câteva zile, când a fost implicată într-un accident rutier extrem de grav. Fosta asistentă de televiziune se întorcea din vacanță și, cu doar cinci minute înainte de a ajunge la aeroport, a fost la doar un pas de moarte.

Gallery

Emily Burghelea a fost implicată într-un accident rutier extrem de grav și, în prezent, trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Cu doar câteva minute înainte de accident, a avut o premoniție legată de ceea ce avea să se întâmple.

Emily Burghelea a avut o premoniție înainte de accident

Emily Burghelea și nașa ei luaseră un taxi, pentru a ajunge la aeroport, unde erau așteptate de familie, pentru a se întoarce în România, după o vacanță în Mauritius.

Pe drum spre aeroport, cu puțin timp înainte de a ajunge, taximetristul a intrat frontal într-un TIR, din cauza luminilor puternice ale șoferilor de pe banda cealaltă și din cauza drumului care nu era luminat. Cu puțin timp înainte, Emily Burghelea a avut o premoniție, fără să știe că, în scurt timp, avea să treacă pe lângă moarte.

Citește și:

„Înainte de impact am avut o premoniție și mi-am imaginat un înger alb care-și deschide aripile în fața mașinii noastre... Cred că acela a fost Însuși Dumnezeu care ne-a protejat și ne-a călăuzit și ne-a dat putere și ne-a dat viață ca eu să pot scrie acum, aici, Slavă Domnului!

Dumnezeu există și face minuni! Noi suntem dovada vie”, a scris Emily Burghelea, pe contul ei de Instagram.

Emily Burghelea a fost la doar un pas de moarte

Accidentul a fost unul extrem de violent, iar Emily și nașa ei au scăpat cu viață, ca prin minune. Nașa acesteia era inconștientă, iar fosta asistentă de la „Vorbește lumea” a fost la doar un pas de a muri, dar a reușit să plece de la locul accidentului și să prindă zborul spre România, unde s-a internat imediat de cum a ajuns.

Citește și:

„Le-am spus tuturor ca am avut un accident si ca suntem bine, ne-au oferit scaune cu rotile care ne-au dus rapid pana la usa avionului, ne-au verificat si ne-au lasat sa zburam ca si cum Dumnezeu ne-a deschis toate portile, sa ne putem interna acasa! Am avut credinta ca este posibil, si cu ajutorul lui Dumnezeu, imposibilul a devenit posibil! Privind in urma, am riscat foarte mult insa in acele clipe, simteam cum pasii ne sunt calauziti divin iar Dumnezeu ne-a dat putere si a ales cea mai buna cale pentru noi! Cand ne-am vazut copiii am simtit cum o cascada de fericire ne indunda sufletele, nu o sa-i uit niciodata privirea lui Andrei dar noi eram bine, din cauza impactului corpurile erau calde, nu simteam nimic…”, a mai mărturisit Emily Burghelea.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni