• PRO TV
  • Motivul bizar pentru care Tori Spelling are o gaură uriașă între sâni: "Nici 50 de milioane de operații nu ar putea să o repare"

Motivul bizar pentru care Tori Spelling are o gaură uriașă între sâni: "Nici 50 de milioane de operații nu ar putea să o repare"

Motivul bizar pentru care Tori Spelling are o gaură uriașă între sâni: "Nici 50 de milioane de operații nu ar putea să o repare"

Tori Spelling a fost surprinsă la plajă de către paparazzi, într-un costum de baie galben, mândră de noua ei siluetă slim fit, pe care a obținut-o cu ajutorul medicamentelor. Actrița cunoscută pentru rolul ei din “Beverly Hills 90210” a vorbit, de curând, despre “gaura uriașă dintre sânii săi, după ce a primit o mulțime de comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare.

Fanii bănuiau că “gaura” e cauză de operațiile estetice făcute de Tori de-a lungul timpului și i-au sugerat să o “repare”. Vedeta însă a dezvăluit că nu ține de ea acest lucru, fiind vorba de o afecțiune medicală.

"Primesc comentarii de genul acesta de ani de zile - 'Rezolvă chestia aia dintre sânii tăi' sau 'Ce este, parcă ar fi o gaură neagra'…De fapt, este o problemă ce ține de conformația osoasă, se numește pectus excavatum," a precizat aceasta. Pectus excavatum înseamnă stern înfundat și este o deformație congenitală a peretelui toracic anterior (torace în pâlnie). Astfel, sternul și câteva coaste cresc anormal spre interior, creând o “gaură” vizibilă.

“Aș putea să fac 50 de operații la sâni și tot nu ar dispărea acest lucru," a adăugat actrița.

Tori Spelling a făcut haz de necaz și a spus că are niște… abilitați unice din cauza acestei deformații - poate să țină în “gaura neagră” o cutie de energizant sau chiar microfonul la un interviu.

Gallery

Vedeta a mai povestit cum a reușit să scape de greutatea acumulată după cea de-a cincea sarcina. Tori a dezvăluit că a început să folosească Mounjaro după ce Ozempic "nu a funcționat" pentru ea.

Spelling a spus că a fost "norocoasă" să slăbească după primii patru copii, dar a decis să încerce medicamente pentru diabet când nu a mai putut să piardă greutatea acumulată după nașterea fiului ei, Beau, care acum are șapte ani.
În același podcast, Tori a recunoscut că încă mai are două dintre placentele copiilor ei în congelator.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni