• PRO TV
  • Gică Hagi, după ce România a fost eliminată de Olanda de la EURO 2024: "Noi am făcut cât am putut!" Mesaje de încurajare pentru Generaţia de Suflet

Gică Hagi, după ce România a fost eliminată de Olanda de la EURO 2024: "Noi am făcut cât am putut!" Mesaje de încurajare pentru Generaţia de Suflet

Gică Hagi, după ce România a fost eliminată de Olanda de la EURO 2024: "Noi am făcut cât am putut!" Mesaje de încurajare pentru Generaţia de Suflet

Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3-0 (1-0), marţi seara, pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală.

Cody Gakpo (20) şi Donyell Malen (83, 90+3) au marcat golurile victoriei.

Fostul căpitan al naţionalei României, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi seară, la Pro TV, că este mândru de tricolori, care au arătat că pot obţine everezultate bune la un turneu final.

“Să-i felicităm pentru tot parcursul avut, au intrat în istorie. Am avut oportunităţile noastre, dar s-a văzut că Olanda este foarte bună. Noi am făcut cât am putut, din orice meci înveţi, trebuie să privim înainte. Uneori atâta poţi, trebuie să vedem ce să facem să devenim mai buni. Acum rămâne să se lucreze pentru a face mai bine. De acum trebuie să evoluăm, să creştem cât mai mult, Important e că au făcut foarte bine, şi să avem încredere, curaj, au arătat că se poate. În fotbal nu te naşti cel mai bun, devii zi de zi. Trebuie să ne dorim mai mult, Sunt mândru de echipa României, de toţi.“, a declarat Hagi.

După înfrângere, tricolorii au primit numeroase mesaje de încurajare!

Capu’ sus, băieţi!

Adrian Mutu a postat un mesaj de încurajare pentru echipa naţională, marţi seară, pe Facebook, după ce tricolorii s-au oprit în optimile de finală la Euro 2024.

Hai România! Capu’ sus, băieţi! Mândru de voi”, este mesajul lui Mutu.

Dinamo Bucureşti mulţumeşte echipei naţionale pentru parcursul de la Euro: “Mulţumim că ne-aţi făcut mândri! Felicitări tricolorilor pentru performanţa pe care au realizat-o la acest turneu final. După 24 de ani aţi reuşit să ne dăruiţi bucuria şi plăcerea de a vedea reprezentativa naţională de fotbal în faza superioară a unui turneu final, iar pentru această performanţă vă suntem profund recunoscători!”

Şi Farul Constanţa îi încurajează pe tricolori: “Vă mulţumim! Capul sus, tricolori!”

Universitatea Craiova a postat un mesaj similar cu cel al Farului: “Capul sus, România!”.

Zecii de mii de suporteri români au urmărit chiar de pe stadioanele din Germania meciurile echipei naţionale, alte câteva milioane fiind alături de tricolori din ţară.

Foto X

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni