• PRO TV
  • Ștefania, mișcări pline de senzualitate într-o coregrafie care s-a viralizat instant! Iubita lui Speak pregătește o nouă piesă pentru fanii ei

Ștefania, mișcări pline de senzualitate într-o coregrafie care s-a viralizat instant! Iubita lui Speak pregătește o nouă piesă pentru fanii ei

Ștefania, mișcări pline de senzualitate într-o coregrafie care s-a viralizat instant! Iubita lui Speak pregătește o nouă piesă pentru fanii ei

Face ce face și iar le aprinde imaginația fanilor! Ștefania se pregătește să lanseze o nouă piesă și își „tachinează” urmăritorii cu o coregrafie super sexy.

Gallery

​Iubita lui Speak a postat pe contul de Instagram, acolo unde are nu mai puțin de 1,2 milioane de urmăritori, un filmuleț în dansează provocator pe refrenul single-ului ce urmează să fie lansat.

Frumoasa artistă apare într-un top nude, o pereche de pantaloni super scurți din denim și o pălărie de cowboy.

În dreptul filmulețului care a adunat peste jumătate de million de vizualizări în doar două zile, Ștefania l-a etichetat și pe Cezar Guna, semn că noua piesă este o colaborare cu rapperul de 28 de ani.

Iubita lui Speak i-a hipnotizat pe internauți cu mișcările ei lascive, iar aceștia au avut numai cuvinte de laudă pentru felul în care arată. (Vezi imagini cu Ștefania în GALERIA FOTO de mai sus)

„Frumoasa mea!”, „Fă-mă Doamne soare!”, „Frumusețe”, „lasăăăă ca la anu’ corp d-asta îmi fac”, i-au scris unii dintre urmăritori.

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt împreună de 7 ani și își declară dragostea unul altuia ori de câte ori au ocazia. 

 Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni