• PRO TV
  • Ce spune Vaticanul despre statuia Fecioarei Maria care plânge cu lacrimi de sânge. Miracol sau escrocherie?

Ce spune Vaticanul despre statuia Fecioarei Maria care plânge cu lacrimi de sânge. Miracol sau escrocherie?

Ce spune Vaticanul despre statuia Fecioarei Maria care plânge cu lacrimi de sânge.  Miracol sau escrocherie?

Oficialii de la Vatican au declarat ”falsă” o faimoasă statuie a Fecioarei Maria care plânge cu lacrimi de sânge, în ciuda faptului că proprietara susține că aceasta a înfăptuit miracol, inclusiv a hrănit o mulțime de pelerine cu pizza nesfârșite de pizza, gnocchi și iepure.

Gallery

Gisella Cardia, proprietara statuii Madonna di Trevignano, a pretins că aceasta varsă lacrimi de sânge din 2016 și că de atunci îi oferă revelații private.
Aceasta a vorbit despre aura supranaturală a statuii, inclusiv de momentul în care a hrănit 15 oameni cu porții de pizza, gnocchi și iepure - doar grație puterilor miraculoase ale sculpturii.

Anul trecut însă, localnicii din micul oraș Trevignano Romano, care erau sceptici cu privire la puterile Madonnei, au chemat un detectiv privat, căruia i-au dezvăluit bănuielile lor cum că sângele ar fi de porc.

O altă investigație, bazată pe o serie de analize, a demonstrat că sângele de pe statuie se potrivea, din punct de vedere genetic, cu cel al proprietarei, Gisella Cardia.

Acum, Vaticanul a decis că fenomenele supranaturale sunt excluse în acest caz și că statuia care plânge este un fals.

Oficialii cred că Gisella Cardia a părăsit orașul după ce a convins credincioșii să-i dea zeci de mii de euro în donații.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni