• PRO TV
  • Isterie în rândul fanilor la un celebru festival din Marea Britanie după ce Coldplay a adus pe scenă un invitat surpriză: „Eroul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni de pe planetă!”

Isterie în rândul fanilor la un celebru festival din Marea Britanie după ce Coldplay a adus pe scenă un invitat surpriză: „Eroul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni de pe planetă!”

Isterie în rândul fanilor la un celebru festival din Marea Britanie după ce Coldplay a adus pe scenă un invitat surpriză: „Eroul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni de pe planetă!”

Coldplay a bătut un nou record la festivalul Glastonbury din Marea Britanie. Trupa britanică a fost cap de afiș pentru a 5-a oară, depășind recordul celor de la „The Cure”, care au performat de patru ori pe scena celebrului festival.

Gallery

Chris Martin și colegii săi au oferit un show memorabil pe scena Pyramid și au reușit performanța de a aduna peste 100.000 de spectatori. Pe celălalte scene ale festivalului aveau show-uri Disclosure (Other Stage), Jessie Ware (West Holts Stage) și Gossip (Woodsies Stage).

Coldplay și-a făcut debutul la Glastonbury în cortul New Bands Tent în 1999 și a continuat să fie cap de afiș al festivalului în 2002, 2005, 2011 și 2016.

În cadrul celui mai recent spectacol, Coldplay a adus pe scenă mai mulți invitați supriză, printre care actorul Michael J. Fox și starul palestianiano-chilian Elyanna.

CITEȘTE ȘI:

Momentul oferit de Chris Martin și Michael J. Fox a emoționat audiența până la lacrimi. Fanii trupei au scos telefoanele și au cântat alături de cei doi piesa „Fix you”. Actorul din pelicula SF „Înapoi în viitor”, care este țintuit într-un scaun cu rotile și suferă de Parkinson, a cântat la chitară.

Vezi imagini cu momentul lor în GALERIA FOTO de mai sus

Chris Martin a spus mulțimii că Fox a avut un rol esențial în formarea trupei Coldplay.

„Principalul motiv pentru care suntem într-o trupă este că ne-am uitat la ~Back to the Future~ (Înapoi în viitor)”, a spus el. „Mulțumesc foarte mult, Michael! Eroul nostru și unul dintre cei mai minunați oameni de pe planetă”, a adăugat Chris Martin.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de BBC Radio 2 (@bbcradio2)

Aceasta nu este prima apariție a actorului alături de Coldplay. Fox a mai cântat cu trupa britanică în 2016, într-un concert la New Jersey.

„Oh, da, în caz că vă întrebați... a fost absolut incredibil. Există un timp pentru fiecare trupă și o trupă pentru fiecare timp. Acesta este timpul @coldplay”, a scris actorul pe contul de socializare după momentul magistral de la Glastonbury.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni