• PRO TV
  • Cât au plătit Anda Adam și Yosif Mohaci pentru nuntă. Doar aranjamentele florale au costat cât o garsonieră

Cât au plătit Anda Adam și Yosif Mohaci pentru nuntă. Doar aranjamentele florale au costat cât o garsonieră

Cât au plătit Anda Adam și Yosif Mohaci pentru nuntă. Doar aranjamentele florale au costat cât o garsonieră

Anda Adam și Yosif Mohaci au scos din buzunar o adevărată avere pentru nuntă. Cei doi s-au cununat religios pe data de 29 iunie, iar petrecerea au dat-o într-un club, fiind una cu totul atipică.

Gallery

În urmă cu trei ani, Anda Adam și Yosif Mohaci s-au logodit și, la finalul lunii iunie, ziua cea mare a venit. Nunta lor a fost una atipică, dar și extrem de scumpă.

Anda Adam și Yosif Mohaci au plătit sute de mii de euro pentru nuntă

Au așteptat cu sufletul la gură ziua în care aveau să își unească destinele în fața lui Dumnezeu și au făcut nunta exact pe placul lor, fără să se uite la bani. Artista și soțul ei au dat o petrecere de zile mari, iar atmosfera a fost întreținută de artiști cunoscuți.

Oana Radu, Florin Salam și Tzancă Uraganu au cântat la nunta verii, iar onorariile lor sunt cuprinse între 15.000 de euro și 20.000 de euro. Aranjamentele florale nu au fost nici ele deloc ieftine, cei doi plătind pentru ele 50.000 de euro.

Citește și:

​Mai mult decât atât, fiind în centrul atenției, mireasa nu putea să apară oricum la propria petrecere, iar cele două rochii de mireasă pe care și le-a cumpărat au costat-o 12.000 de euro. Suma finală este, însă, mult mai mare, ținând cont de toate lucrurile necesare unei astfel de petreceri.

Anda Adam și Yosif Mohaci își doresc un copil

Deși au devenit soț și soție, Anda Adam și soțul ei vor să își întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului, iar acest lucru înseamnă să aibă un copil. Aceștia încearcă, de ceva timp, să își îndeplinească dorința, dar, din cauza faptului că are 44 de ani, artista a fost nevoită să apeleze la ajutorul de specialitate.

„Ne mai dorim un copil. Noi l-am comandat de anul trecut, însă a întârziat livrarea, vine din China (n.r. – râde). Eu îmi doresc o fetiță, iar soțul cred că tot o fetițăDoar fetițe ne dorim, că o fi una, că or fi două.

Citește și:

Au existat niște speculații, la un moment dat, pentru că nu mai sunt eu așa de definită, dar am avut și perioade în care te mai și răsfeți, am mai făcut și niște tratamente, pentru a fi siguri că vom face și copii, iar, atunci, da, câteva kilograme în plus se văd imediat”, a spus Anda Adam.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni