• PRO TV
  • EXCLUSIV Gina Pistol, prima reacție după ce s-a anunțat că va prezenta MasterChef!

EXCLUSIV Gina Pistol, prima reacție după ce s-a anunțat că va prezenta MasterChef!

EXCLUSIV Gina Pistol, prima reacție după ce s-a anunțat că va prezenta MasterChef!

Gina Pistol va fi prezentatoarea sezonului 9 MasterChef! Vedeta a făcut deja primele declarații cu privire la show-ul culinar care va cuceri România!

Gallery

Bună, Gina! Cum te simți că ai revenit „acasă”, în familia PRO TV?

Mă simt foarte bine, îmi era foarte dor. Îmi era dor să revin aici și în aceeași echipă cu băieții. Noi ne-am mai văzut, am mai ieșit împreună, dar tot îmi era dor de ei.

Între noi fie vorba, de care dintre ei ți-a fost cel mai dor?

Să știi că de când am devenit mamă, vorbesc mai des cu Cristina și cu Florin pentru că fetele se înțeleg foarte bine, deși e diferență mare de vârstă între ele. Fetele sunt foarte protectoare cu Josephine și se înțeleg bine.

Care a fost reacția lui Smiley și a lui Josephine când ai anunțat că revii pe micile ecrane?

Josephine e prea mică, nu realizează ea ce și cum.. A fost cu mine când am venit la repetiții, dar nu își dă încă seama cu ce se ocupă mama ei. Andrei (Smiley) a fost și este în continuare alături de mine. Este sprijinul care mi-a lipsit mie toată viața. Atunci când am decis să iau o pauză, mi-a zis că este alături de mine și că, indiferent de cât am nevoie de pauză, el va fi sprijinul meu. Îmi este și prieten, și terapeut.. și tot. Mă consider un om norocos!

Știm cu toții că atunci când sunt Chefii în zonă, se mănâncă bine! Suntem curioși dacă acasă gătești, iar dacă da, le ceri vreodată sfatul în bucătărie?

Și la mine acasă se mănâncă bine! De multe ori îi sun pe băieți când vreau să gătesc ceva acasă. Dacă gătesc pe thailandez, îl sun pe Sorin. Când vreau să fac un grătar bun, îl sun pe Florin sau Cătălin. Eu nu am fost mare fan grătar, dar îi gătesc lui Andrei.

Le poți transmite un mesaj celor care s-au înscris la MasterChef și urmează să vină aici, pentru a le găti Chefilor?

Într-o competiție cel mai bun prieten ești tu! Emoțiile, folosește-le în favoarea ta! Am un sfat pentru fiecare om: când ești într-un impas, stai puțin pe loc, numără în gând până la 10 și o să vezi că decizia de după ce numeri, o să fie diferită de cea pe care o aveai înainte.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni