• PRO TV
  • Primele imagini din filmul ”Gladiator 2”! Cine are rolul principal, în locul lui Russel Crowe, și pe cine interpretează Denzel Washington și Pedro Pascal

Primele imagini din filmul ”Gladiator 2”! Cine are rolul principal, în locul lui Russel Crowe, și pe cine interpretează Denzel Washington și Pedro Pascal

Primele imagini din filmul ”Gladiator 2”! Cine are rolul principal, în locul lui Russel Crowe, și pe cine interpretează Denzel Washington și Pedro Pascal

La 24 de ani după ce ”Gladiator” a câștigat premiul Oscar, Paul Mescal este înfățișat în costum de gladiator în timp ce luptă cu un Pedro Pascal însângerat în mult-anticipatul sequel, ”Gladiator 2”.

În filmul care va avea premiera la finalul acestui an, actorul irlandez Paul Mescal (28 de ani) are rolul lui Lucius Verus, fiul Lucillei, care în filmul original din anul 2000, era portretizat drept copil.

Paul poate fi văzut, în primele imagini din film, în kilt de piele și platoșă, semănând un pic cu predecesorul lui, Kurt Russell - care nu va apărea în sequel.

Starul din ”Normal People” pare că se pregătește pentru luptă cu personajul lui Pedro Pascal (49 de ani). Descriindu-și personajul pentru Vanity Fair, Paul spune: ”Este un genreral foarte, foarte bun, ceea ce înseamnă că este crimininal foarte bun”.

Gallery

Pedro îl interpretează pe generalul roman Acacius, care s-a antrenat ca gladiator sub comanda lui Maximus, personajul lui Russell.
”Acacius a învățat de la cel mai bun, dar la finalul zilei este o persoană diferită. Maximus este Maximus, nu poate fi replicat. Asta înseamnă că Acacius este capabil de lucruri diferite”.

Denzel Washington (69 de ani) este văzut și el, pentru prima oară, în rolul lui Macrinus, un traficant de arme care trăiește o viață opulentă și ține gladiatorii pentru distracția lui personală.

Foto: Instagram/@paramountpics

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni