• PRO TV
  • „Privește mereu spre lumină, dragostea mea!”. Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua iubitului! Răspunsul lui Adrian Brîncoveanu i-a impresionat pe fanii „Zânei”

„Privește mereu spre lumină, dragostea mea!”. Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua iubitului! Răspunsul lui Adrian Brîncoveanu i-a impresionat pe fanii „Zânei”

„Privește mereu spre lumină, dragostea mea!”. Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua iubitului! Răspunsul lui Adrian Brîncoveanu i-a impresionat pe fanii „Zânei”

De când l-a cunoscut pe Adrian Brîncoveanu, Andreea Marin radiază de fericire! Recent, iubitul îndrăgitei prezentatoare și-a serbat ziua de naștere, iar vedeta a postat un mesaj emoționant și câteva fotografii cu cel care îi este partener de 7 ani.

Gallery

Fire discretă atunci când vine vorba despre viața personală, Andreea Marin vorbește rar în interviuri despre bărbatul din viața ei și la fel de rare sunt și ipostazele în care cei doi sunt surprinși împreună la evenimente.

Recent, „Zână” i-a făcut o declarație de dragoste iubitului Adrian pe contul de Instagram, iar urările au curs valuri. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Privește mereu spre lumină, dragostea mea! Mulți ani și buni vor veni!”, a scris Andreea Marin în dreptul unor fotografii realizate pentru revista VIVA!

Iubitul vedetei a avut un răspuns sublim: @andreeamarinromania ești parte din lumina și ochii nu mi-au obosit!”.

Andreea și Adrian au apărut recent pe coperta VIVA!, la aniversarea de 25 de ani a revistei. Vedeta a oferit și un interviu rar în care a vorbit despre iubirea pe care i-a poartă lui Adrian Brîncoveanu.

„Sunt fericită să spun că iubirea noastră are acum cei 7 ani de acasă, căci atât am împlinit, eu simt că e o relație coaptă ca un măr cu obrajii roșii, matură și înțeleaptă, dar și copilăroasă în același timp, am trecut prin multe împreună și parcă acum mă simt cel mai bine în doi. Ne știm dorințele reciproc, venim cu căldură unul către altul, ne sprijinim la greu, râdem împreună cu poftă, și azi ca și odinioară, și am clădit mult umăr lângă umăr. E o încredere care s-a consolidat în timp, o potrivire și o prietenie profunde, așa simt eu, dublând iubirea exprimată prin atracție, care se poate pierde în timp, dacă nu există aceste valori pe care ea să se sprijine pe termen lung”, a declarat Andreea pentru sursa menționată mai sus.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni