• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre împăcarea cu Gabi Bădălău. După ce afaceristul a plecat în vacanță cu o altă femeie, vedeta a luat decizia finală: „Și eu l-am sunat pe el”

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre împăcarea cu Gabi Bădălău. După ce afaceristul a plecat în vacanță cu o altă femeie, vedeta a luat decizia finală: „Și eu l-am sunat pe el”

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre împăcarea cu Gabi Bădălău. După ce afaceristul a plecat în vacanță cu o altă femeie, vedeta a luat decizia finală: „Și eu l-am sunat pe el”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, dar se pare că nu pot stea prea mult departe unul de altul, fără să vorbească. Cei doi păstrează legătura, dar amândoi susțin că nu mai există nicio cale de împăcare.

Gallery

Au trecut câteva săptămâni de când Bianca Drăgușanu și fostul iubit s-au despărțit și, deși Gabi Bădălău s-a afișat la brațul unei alte femei, cu care a și plecat în vacanță, nu și-a putut lua gândul de la fosta lui parteneră.

Bianca Drăgușanu încă este căutată de Gabi Bădălău

La scurt timp după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a plecat în vacanță, în Grecia, cu o altă femeie. Deși păreau că formează un cuplu, afaceristul a ținut să precizeze că nu este nimic serios și că, momentan, trece de la o femeie la alta.

Cu toate că era alături de Daria, îm Grecia, în vacanță, se pare că afaceristul nu și-a putut lua gândul de la Bianca, motiv pentru care, o tot căuta. Mai mult decât atât, și Bianca a vorbit cu el, precizând că au avut și momente în care au avut nevoie de intermediari.

Citește și:

„El mi-a dat mesaje din vacanță, dar și eu l-am sunat pe el. Nu știu dacă el își cere scuze pentru ceva, dar, evident, chiar și atunci când era plecat în vacanță, a vorbit cu mine, mi-a transmis non-stop că mă iubește, că e rănit, că suferă. Această fată cu care a fost în vacanță a fost o victimă și ea, că nu știa ce se întâmplă, nu știa în ce se bagă”, a povestit Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Bianca Drăgușanu, dezamăgită complet de Gabi Bădălău

S-au despărțit pentru a 11-a oară, dar, de data aceasta, Bianca Drăgușanu este convinsă că nu se vor mai împăca niciodată. Fosta asistentă de televiziune se declară profund dezamăgită de comportamentul lui Gabi Bădălău și susține că, în cele din urmă, a înțeles că nu va putea fi bărbatul de care ea are nevoie.

„Cred că, în momentul de față, relația dintre noi nu știu dacă este consumată, dar sentimentele există, nu le ștergi ușor de pe o zi pe alta. Relația s-a încheiat. Sunt sigură că, de data asta, s-a încheiat și nu a fost doar o simplă ceartă. Este despărțirea finală.

Nu cred că mai are cum să repare vreodată, chiar dacă eu, acum, vorbesc, cumva, din orgoliu. Nu ai cum să faci ce a făcut el, indiferent ce aș fi provocat eu, ce aș fi dat eu de înțeles, ce i-aș fi făcut eu. Nu ai cum să faci lucrurile pe care le-ai făcut tu.

Citește și:

Mi-ai dovedit că nu ești un bărbat nici pe departe inteligent, așa cum te credeam, nici pe departe matur și mi-ai dovedit că nu ești bărbatul pe care mi-l doream, făcând toate lucrurile astea. Tu pleci cu una în vacanță și spui, în stânga și în dreapta, că mă iubești, că te-am distrus, că, vai, ce îndrăgostit ești și cât m-ai iubit”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni