• PRO TV
  • Ce mesaj a primit soțul lui Emily de pe telefonul ei în momentul în care mașina în care aceasta se afla a intrat frontal într-un TIR: „Efectiv am înghețat...”

Ce mesaj a primit soțul lui Emily de pe telefonul ei în momentul în care mașina în care aceasta se afla a intrat frontal într-un TIR: „Efectiv am înghețat...”

Ce mesaj a primit soțul lui Emily de pe telefonul ei în momentul în care mașina în care aceasta se afla a intrat frontal într-un TIR: „Efectiv am înghețat...”

Emily Burghelea a trecut prin clipe de coșmar, după ce mașina care o ducea la aeroport, aflată în vacanță în Mauritius, a intrat frontal într-un TIR parcat pe mijlocul drumului. Impactul a fost filmat de vedetă, iar imaginile sunt șocante.

Gallery

Emily Burghelea se afla în mașină alături de nașa ei, care în momentul impactului a rămas inconștientă. Restul familie era deja la aeroport și le aștepta pe cele două.

Mesajul pe care soțul lui Emily l-a primit în momentul impactului, de pe telefonul ei

Andrei, soțul lui Emily, a povestit că în momentul în care mașina s-a izbit frontal de TIR, telefonul vedetei a generat instant un mesaj prin care a fost atenționat că partenera lui a fost implicată într-un accident.

„Când a primit acest mesaj de urgență de la telefonul ei, efectiv am înghețat, mi-a căzut tavanul aeroportului în cap și m-am făcut bucăți”, a scris Andrei pe InstaStory.

Citește și:

„S.O.S accident detecta. Am apelat serviciile de urgență din această localizare aproximativă după ce IPhone-ul a detectat un accident. Primiți acest mesaj deoarece v-am înregistrat drept persoană de contact în caz de urgență”, este mesajul pe care telefonul lui Emily l-a generat în momentul impactului, iar soțul ei l-a primit.

Mai mult, Andrei a mai povestit că Damian, fiul lor, a simțit că ceva rău se va întâmpla: „Damian, cu 3-4 minute înainte începuse să se agite și să strige fără oprire „mama””

Citește și: 

​Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni