• PRO TV
  • Pescobar a postat prima imagine cu fiica lui. Afaceristul și fata acestuia seamănă ca două picături de apă: „A mea”

Pescobar a postat prima imagine cu fiica lui. Afaceristul și fata acestuia seamănă ca două picături de apă: „A mea”

Pescobar a postat prima imagine cu fiica lui. Afaceristul și fata acestuia seamănă ca două picături de apă: „A mea”

Pescobar a postat, recent, o fotografie cu fiica lui, pe care o ține departe de ochii celor curioși. Patronul tavernelor are doi copii, ultimul venind pe lume în această primăvară, după ce a început o nouă relație.

 

Gallery

Este o fire excentrică și îi place să se laude cu toate lucrurile pe care și le cumpără, dar, când vine vorba de familie, Pescobar nu mai este atât de vocal. Milionarul și-a ținut departe de rețelele de socializare fiica, până acum, însă a decis să o prezinte lumii.

Cum arată fiica lui Pescobar

În ciuda imaginii controversate pe care și-a făcut-o, Pescobar este un familist convins. Acesta își pune apropiații pe primul loc și nimic nu este mai important decât copiii săi.

Cei care îl cunosc pe Pescobar știu că acesta are doi copii, o fată și un băiat, doar că afaceristul nu i-a prezentat pe rețelele de socializare, vrând ca aceștia să aibă parte de intimitate. Cu toate acestea, recent, a postat o fotografie alături de fiica lui, iar fanii au sesizat imediat cât de mult seamănă cu celebrul patron HoReCa (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Citește și:

„A mea”, a scris Pescobar, pe contul de Instagram, în dreptul fotografiei cu fiica lui.  

Pescobar și mama fiicei sale s-au despărțit

În urmă cu mai mulți ani, Pescobar și mama fiicei lui s-au despărțit. Cu toate acestea, au decis să rămână în relații bune, pentru ca fata lor să nu sufere și să crească armonios, cu ambii părinți lângă ea, chiar dacă aveau să o sprijine într-o formulă diferită.

„Ne-am despărțit, pentru că nu ne potriveam. Decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față.

Citește și:

Mergem în vacanțe. Merg în vacanță cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant”, a spus Pescobar, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni online.

Sursa foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni