• PRO TV
  • Lovitură grea pentru Brigitte și Florin Pastramă! Ce pedeapsă au primit după condamnarea în dosarul măștilor contrafăcute

Lovitură grea pentru Brigitte și Florin Pastramă! Ce pedeapsă au primit după condamnarea în dosarul măștilor contrafăcute

Lovitură grea pentru Brigitte și Florin Pastramă! Ce pedeapsă au primit după condamnarea în dosarul măștilor contrafăcute

Judecătorii au decis pedeapsa pentru cei doi soți, după ce au fost condamnați în procesul măștilor contrafăcute! Iată ce sumă au de achitat!

Gallery

​Brigitte și Florin Pastramă au fost acuzați, în urmă cu trei ani, de comercializarea unor măști de protecție împotriva Covid-19 ce ar fi purtat însemnele unor branduri de lux foarte cunoscute. Cei doi soți s-au trezit, la vremea respectivă, cu poliția la ușă, fiind mai apoi plasați în control judiciar pentru 60 de zile.

Ulterior, celor doi li s-a deschis un dosar penal pentru „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”.

Astfel, Brigitte și Florin Pastramă au acum de achitat o amendă penală în valoare de 4000 de lei fiecare.

“În temeiul art.397 alin.1 C. proc. pen rap. la art.25 alin.1 C. proc. pen, respinge ca neîntemeiate acțiunile civile exercitate de către părțile civile LOUIS VUITTON MALLETIER, prin reprezentant legal S.C.A. Turcu&Turcu, GUCCIO GUCCI S.P.A, prin reprezentant legal C.A Frisch&Parteners și FENDI România, prin reprezentant legal S.C.A. Turcu&Turcu.

În temeiul art. 404 alin. 4 lit. e C.proc.pen. rap. la art. 398 C.proc.pen. cu referire la art. 274 alin. 1 C.proc.pen. obligă fiecare inculpat la plata sumei de câte 1500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat (suma de câte 1200 lei reprezentând cheltuieli efectuate în faza de urmărire penală şi suma de câte 300 lei, pentru faza de cercetare judecătorească).

În temeiul art.407 alin.1 C.pr.pen. dispune comunicarea copiei hotărârii părților şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată în hotărârea privind pedeapsa celor doi soți, potrivit spynews.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni