• PRO TV
  • Horoscop zilnic 2 iulie 2024. Racii au idei să facă mai mulți bani, Berbecii fac o recucerire în viața amoroasă

Horoscop zilnic 2 iulie 2024. Racii au idei să facă mai mulți bani, Berbecii fac o recucerire în viața amoroasă

Horoscop zilnic 2 iulie 2024. Racii au idei să facă mai mulți bani, Berbecii fac o recucerire în viața amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 2 iulie 2024.

Berbec

Mercur, planeta comunicării, traversează, de astăzi, zodia Leu și te ajută în exprimarea sentimentelor, găsești modalități de petrecere a timpului liber și să-ți recucerești partenerul. Dacă ești singur, știi exact ce cuvinte să folosești pentru a cuceri.

Taur

Cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Leu, de astăzi, se pot îmbunătăți relațiile de familie și rezolvi o serie de chestiuni administrative ale casei. Ai grijă și adoptă o atitudine conciliantă în raport cu părinții, dacă nu vrei să intri în conflicte!

Gemeni

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Leu, respectiv sectorul comunicării, gândirii, interacțiunii și deplasărilor. Urmează o perioadă în care poți învăța lucruri noi, să pleci în deplasări, să interacționezi mai mult cu ceilalți. Dispui de un randament intelectual ridicat și te concentrezi mai bine pe interesele personale.

Rac

Mercur începe să traverseze de astăzi zodia Leu, respectiv sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă și-ți aduce multe idei de a face bani, oferindu-ți șansa să-ți valorifici abilitățile și experiența. Poți negocia un contract în favoarea ta, să obții câștiguri mari.

Leu

Cu Mercur în zodia ta, de astăzi, vei comunica mult mai ușor, acumulezi informație, înveți, te perfecționezi, afli ultimele noutăți dintr-un domeniu de interes pentru tine. Urmează o perioadă în care vei avea abilitatea de a-ți pune în practică ideile. Dacă susții un proiect, lucrare, interviu de angajare, vei face impresie bună.

Fecioară

Cu Mercur, guvernatorul tău, de astăzi, în tranzit prin zodia Leu, pe casa frământărilor interioare și subconștientului, urmează o perioadă în care vei avea nevoie să-ți faci un bilanț, să te reechilibrezi, să analizezi acțiunile și situații din trecut, să-ți dai seama unde ai greșit, să poți îndrepta.

Balanță

Mercur traversează, de astăzi, sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor și urmează o perioadă în care vei socializa mai mai mult, ai idei, te implici în proiecte, campanii, faci planuri pe termen lung.

Scorpion

Cu Mercur în zodia Leu, de astăzi, prin sectorul carierei, te poți aștepta la propuneri și oferte de job, preluarea unor sarcini noi, discuții cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. De asemenea, urmează o perioadă în care îți exprimi ideile, vrei să le pui în practică și cauți să obții aprobări. Se intensifică și dialogul cu persoane din străinătate.

Săgetător

Mercur, planeta comunicării, începe, de astăzi, să traverseze zodia Leu, respectiv casa asociată schimburilor de experiență, studiilor, cunoașterii, călătoriilor. Astrul comunicării stimulează învățarea, cunoașterea și descoperirea unor viziuni noi asupra principiilor și credințelor. O călătorie îți poate aduce lecții importante de viață.

Capricorn

Mercur, planeta comunicării, traversează, de astăzi, zodia Leu, respectiv sectorul avantajelor financiare și relațiilor intime, profunde. Vei putea rezolva sau clarifica anumite chestiuni, care țin de banii la comun cu partenerul sau privind relația, dorințele și nevoile fiecăruia. De asemenea, poți aborda cu diplomație teme sensbile din relație.

Vărsător

Sectorul relațiilor și parteneriatelor primește de astăzi tranzitul lui Mercur prin zodia Leu. Așadar, planeta comunicării vine să clarifice chestiuni din relație, să aducă înțelegere și o comunicarea mai bună în raport cu celalalt. În planul profesional, poți să negociezi termenii unui contract sau să primești mai multe propuneri de asociere.

Pești

Mercur își începe, de astăzi, traseul prin zodia Leu, prin sectorul muncii și activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății. Comunicarea cu colegii și cu cei cu care desfășori activități se îmbunătățește, clarifici diverse aspecte în sarcinile de zi cu zi, reorganizezi munca și te preocupă să adopți un regim de viață sănătos.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni