• PRO TV
  • Emily Burghelea și-a șocat fanii. A apărut pe internet cu fața umflată și cu vânătăi pe corp

Emily Burghelea și-a șocat fanii. A apărut pe internet cu fața umflată și cu vânătăi pe corp

Emily Burghelea și-a șocat fanii. A apărut pe internet cu fața umflată și cu vânătăi pe corp

Emily Burghelea și-a speriat teribil fanii. Vedeta a apărut aproape desfigurată pe internet și plină de vânătăi pe corp.

Gallery

UPDATE: Mașina în care Emily Burghelea se afla a intrat într-un TIR

Am intrat frontal intr-un TIR. Am scapat cu viata doar datorita lui Dumnezeu.

Eram in taxi, mai aveam 5 minute pana la aeroportul din Mairitius. In ultima curba, pe un drum neiluminat, orbiti de faza lunga a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/ora de un TIR care a aparut din senin parcat in mijlocul strazii.

Eram doar eu, cu nasa. Toata familia ne astepta la aeroport. In momentul impactului, din inertie, nasa a venit peste mine si m-am izbit de geamul masinii strivindu-mi fata, apoi ne-am trezit amandoua pe parbrizul masinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconstienta. Am simtit ca ma invaluie o senzatie de molesala care ma trimitea sa ma intind pe camp. Am inceput sa zic Tatal Nostru si primul gand care mi-a venit in minte a fost sa ma scutur de toata durerea, sa o iau pe nasa de acolo si sa fugim. A fost primul semn divin.

Nasa delira , nu raspundea la nimic din ce o intrebam, Stiga doar “Where is my son” un moment mai infiorator ca acela nu am trait niciodata.

Moartea ne-a facut cu mana. Cand inchid ochii resimt fiecare moment si ma doboara. Tremur cand imi aduc aminte. Pasii nostri pe langa moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu si lucrurile au luat o intorsatura la care nimeni nu s-ar fi asteptat…”, a scris Emily Burghea, pe Instagram.

Emily Burghelea, desfigurată și plină de vânătăi

Emily Burghelea se numără printre cele mai apreciate influencerițe de la noi, fiind foarte activă în mediul online. Dacă toată lumea se aștepta ca vedeta să revină pe story cu detalii din vacanța din Africa, ei bine, și-a speriat fanii de moarte.

Citește și:

Tânăra a apărut pe internet cu fața umflată și plină de vânătăi pe corp. În dreptul imaginilor aceasta a scris: „Vreau să cred că e doar un coșmar”. VEZI IMAGINILE IN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Ulterior, a revenit cu un video în care își îngrijește rănile de pe corp, precizând că: „E un miracol că am rămas în viață”.

Vedeta nu a dat mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, însă din imaginile postate, aceasta nu este deloc într-o stare bună.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni