• PRO TV
  • Ce notă a luat Anda Adam la BAC. Artista a avut rezultate excepționale la învățătură

Ce notă a luat Anda Adam la BAC. Artista a avut rezultate excepționale la învățătură

Ce notă a luat Anda Adam la BAC. Artista a avut rezultate excepționale la învățătură

Anda Adam se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Puțini sunt cei care știu ce notă a obținut cântăreața la examenul de Bacalaureat.

Gallery

Este perioada în care absolvenți de clasa a 12-a susțin examenul maturității. Să nu uităm că și vedetele din România au susținut la un moment dat examenul de BAC. Iată ce notă a obținut Anda Adam.

Anda Adam, rezultate excepționale la învățătură

Anda Adam și-a început cariera artistică în anii ’90, reușind să se impună rapid pe scena muzicală românească. Cu un stil energic și o voce distinctă, Anda a lansat numeroase hituri care au cucerit publicul. Piese precum „Selecta”, „Love on You” și „Ajutor” au devenit rapid populare, fiind difuzate frecvent pe posturile de radio și în cluburi.

Citește și:

Anda Aadam nu a fost norocoasă doar pe plan profesional, puțini sunt cei care știu că artista a avut rezultate excepționale la școală, mai mult, la examenul de BAC a obținut nota 9,66. Vedeta a absolvit Liceul „George Călinescu” din București

Probele scrise din sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2024 se desfășoară în perioada 1 – 5 iulie după cum urmează:

  • Luni, 1 iulie: Limba și literatura română
  • Marți, 2 iulie: proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie)
  • Joi, 4 iulie: proba la alegere a profilului şi specializării (se poate opta, în funcție de filieră, profil și specializare pentru una din cele 10 discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Sociologie și Psihologie)
  • Vineri, 5 iulie: Limba si literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale).

Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație va publica subiectele și baremul de corectare pentru fiecare probă scrisă de BAC 2024 zilnic, la ora 15:00, pe site-ul subiecte.edu.ro.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni