• PRO TV
  • Cât de mare a crescut fiica Elenei Udrea. Fostul ministru nu i-a putut fi alături în ziua în care a terminat grădinița: „A fost singurul copil a cărui mămică a lipsit”

Cât de mare a crescut fiica Elenei Udrea. Fostul ministru nu i-a putut fi alături în ziua în care a terminat grădinița: „A fost singurul copil a cărui mămică a lipsit”

Cât de mare a crescut fiica Elenei Udrea. Fostul ministru nu i-a putut fi alături în ziua în care a terminat grădinița: „A fost singurul copil a cărui mămică a lipsit”

Elena Udrea se află în spatele gratiilor, de doi ani și jumătate, fiind acuzată de fapte de corupție. Recent, fostul ministru a postat un mesaj pe contul său de Facebook, revoltându-se din cauza faptului că nu a putut fi alături de fiica ei.

Gallery

De când a fost condamnată la închisoare cu executare, Elena Udrea nu și-a mai văzut fiica în vârstă de aproximativ șase ani. Recent, Eva Maria a terminat grădinița, iar faptul că nu i-a putut fi alături a revoltat-o peste măsură.

Elana Udrea nu a putut fi alături de fiica ei

Prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Facebook, Elena Udrea a mărturisit că i s-a încălcat un drept fundamental atunci când nu i s-a permis să participe la serbarea de final de an a fiicei sale. Mai mult decât atât, l-a arătat cu degetul pe Dan Halchin, șeful Administrației Penitenciarelor, acuzându-l de abuz.

„Eva a sărbătorit primul ei eveniment social important, terminarea grădiniței, etapă esențială în dezvoltarea psiho emoțională a fiecărui om. A fost singurul copil a cărui mămică a lipsit. Nu am putut să ii fiu alături fetiței mele, așa cum nu i-am fost niciodată în ultimii doi ani și jumătate.

În mod incredibil, nu doar ca stau în continuare ilegal în pușcărie, executată de Kovesi-Coldea, dar continuă si abuzul pe care omul lor din fruntea ANP, Dan Halchin il face, refuzându-mi permisia pentru a fi cu fetița mea măcar câteva ore la evenimentele importante din viața unui copil de 5 ani.

Accentuez “incredibil” pentru că se întâmplă chiar și acum când întreaga țară asistă la deconspirarea și destructurarea puterii oculte care a manevrat România ultimilor cinsprezece ani, folosindu-se de justiție.

Statul paralel construit de Coldea- Kovesi- Dumbravă în interes propriu de bani și putere #rezistă prin oamenii pe care și i-au implantat în fruntea instituțiilor, așa cum este acest Dan Halchin aflat în ANP din vremea lui Macovei. Sub conducerea lui, țintele statului paralel au fost torturate psihic și fizic în pușcării, unii chiar au murit, Mustață, Adamescu, Mecinicopschi, Obreja și alții mai puțin cunoscuți.

Foarte ciudat este că Gorghiu îl susține în continuare în frunte , așa cum l-a susținut și Predoiu. Oare de ce?!?”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facbook.  

ANAF a scos la vânzare hotelul Elenei Udrea

Aproximativ 17 milioane de lei este suma pe care ANAF o cere pentru jumătate din hotelul pe care Elena Udrea și Dorin Cocoș îl dețin în apropiere de Gara de Nord, banii urmând să acopere o parte din prejudiciul stabilit de instanță în dosarele de corupție în care sunt implicați cei doi.

Până în momentul de față, ANAF a scos la vânzare mai multe terenuri care au aparținut Elenei Udrea, precum și diverse proprietăți deținute de Dorin Cocoș.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni