• PRO TV
  • Babs și Dorian Popa au făcut un pact pe care l-au ținut secret până acum. Fosta iubită a artistului a rupt tăcerea, în cele din urmă, despre infidelitate: „Nu m-am purtat cum trebuie”

Babs și Dorian Popa au făcut un pact pe care l-au ținut secret până acum. Fosta iubită a artistului a rupt tăcerea, în cele din urmă, despre infidelitate: „Nu m-am purtat cum trebuie”

Babs și Dorian Popa au făcut un pact pe care l-au ținut secret până acum. Fosta iubită a artistului a rupt tăcerea, în cele din urmă, despre infidelitate: „Nu m-am purtat cum trebuie”

Babs și Dorian Popa s-au despărțit în urmă cu aproximativ un an și au confirmat zvonurile despre separarea lor după mai multe săptămâni. Cei doi au tratat situația cu foarte multă discreție și, chiar și acum, nu oferă prea multe informații despre ce s-a întâmplat.

Gallery

Vestea că Babs și Dorian Popa nu mai formează un cuplu i-a uimit pe mulți, deoarece nimic nu părea să prevestească finalul relației lor, iar faptul că au ținut totul ascuns la început a ridicat și mai multe semne de întrebare.

Babs și Dorian Popa, afectați de ultimul an al relației

Babs și Dorian Popa au format un cuplu solid timp de 11 ani, doar că lucrurile au început să scârțâie destul de serios în ultimul an de relație. La început, cei doi au început să repare situația, doar că problemele s-au accentuat mai repede decât puteau ei să țină pasul.

Fosta iubită a artistului a exclus infidelitatea și a ținut să precizeze că nu a existat un motiv anume pentru care au pus punct, ci, pur și simplu, stările ei depresive și perioadele lungi în care Dorian era plecat de acasă au dat naștere unor discuții neplăcute.

„Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi, mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat împreună. Sunt sigură că el nu mă uită pe mine, cum nici eu nu o să-l uit pe el.

Pur și simplu, în ultimul an, s-au adunat foarte multe. Eu am avut niște probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie. Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am început să ne ciondănim, dar un motiv real chiar nu a existat.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni, nu a fost vorba de așa ceva. Ultimul an a fost foarte greu. El avea multe concerte, era mult plecat, eu am avut o semidepresie și asta ne-a afectat ca relație. S-a făcut click într-o zi și asta a fost”, a povestit Babs, conform Cancan.

Babs și Dorian Popa au făcut un pact după despărțire

Chiar dacă, în mediul online, par că țin piept situației cu brio, deși amândoi au recunoscut că au suferit mult la început, nu pot șterge cu buretele 11 ani de relație. Prin urmare, au decis să nu se mai vadă o perioadă, cel mai probabil, până în momentul în care orice urmă de suferință va trece.

„A trecut foarte mult timp de când ne-am despărțit. Încercăm să ne refacem  amândoi viața, de aceea, am stabilit să nu ne mai vedem o perioadă, dar ambii îl avem și împărțim pe Cheluțu (n.r. câinele artistului). Oamenii se mai și despart, asta e”, a mai spus Babs.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni