• PRO TV
  • Prin ce coșmar au trecut Ileana Stana Ionescu în ultimii ani de viață. Blestemul din casa actriței

Prin ce coșmar au trecut Ileana Stana Ionescu în ultimii ani de viață. Blestemul din casa actriței

Prin ce coșmar au trecut Ileana Stana Ionescu în ultimii ani de viață. Blestemul din casa actriței

Ultimii ani din viața regretatei actrițe au fost de coșmar, asta după ce ea și soțul ei s-au mutat în casa din Pipera, iar locuința le-a adus numai probleme.

Gallery

În urmă cu șapte ani, Ileana Stana Ionescu și soțul ei, actorul Andrei Ionescu, s-au mutat în vila din Pipera. Construcția locuinței a durat mai bine de 10 ani. Când credeau că lucrurile s-au așezat în sfârșit, ei bine, necazul a picat peste ei.

Casa din Pipera, un blestem pentru Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu

Perioada ploilor și furtunilor a reprezentat un adevărat coșmar pentru cei doi actori. De cele mai multe ori se temeau ca se vor trezi cu acoperișul dărâmat și cu etajul inundat.

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu sperau la o pensionare liniștită, ei bine, norocul nu a fost de partea lor, asta din cauza problemelor cu locuința.

Citește și:

Toată agoniseala lor de o viață au strâns-o și timp de 10 ani au zidit-o în pereții unei case care acum nu este nici pe departe așa cum și-au dorit.

„Nu avem canalizare, nu avem apa, nu avem decat curent electric. Sotia mea nu mai lucreaza la teatru, nici eu nu mai sunt in activitate, iesim asa de rar incat nu e chiar asa un impediment. Impedimentul este in casa, nu afara”, a povestit reporterilor Pro TV Andrei Ionescu soțul actritei, in urma cu cativa ani.

Cei doi actori au primit casa de la constructori cu mari probleme, dar pe care nu le-au realizat decât după ce s-au mutat in casa.

Citește și:

În dormitorul în care dormeau cei doi soți, de la etaj, ploua prin tavan, iar apa s-a infiltrat atât de tare prin perete încât in casa era permanent mucegai si igrasie. Burlanul casei a fost montat prost iar toată apa strânsă pe el se varsă pe perete.

Celebra actriță s-a stins din viață duminică, 30 iunie, după ce s-ar fi confruntat cu grave probleme de sănătate.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni