• PRO TV
  • De Suri nu vrea să audă, dar pe Connor îl plimbă cu elicopterul! Tom Cruise, apariție rară alături de fiul pe care îl are din căsnicia cu Nicole Kidman

De Suri nu vrea să audă, dar pe Connor îl plimbă cu elicopterul! Tom Cruise, apariție rară alături de fiul pe care îl are din căsnicia cu Nicole Kidman

De Suri nu vrea să audă, dar pe Connor îl plimbă cu elicopterul! Tom Cruise, apariție rară alături de fiul pe care îl are din căsnicia cu Nicole Kidman

Zilele trecute, Tom Cruise a fost surprins alături de Connor, fiul pe care îl are din căsnicia cu Nicole Kidman. Starul din „Top Gun” și „Misiune imposibilă” și actrița laureată cu premiul Oscar au divorțat în 2001, iar în timpul mariajului care a durat 11 ani au adoptat doi copii: Connor și Isabella.

Gallery

Cei doi frați duc o viață discretă și rareori sunt surprinși în compania părinților lor celebri, însă amândoi au o relație specială cu Tom.

Actorul în vârstă de 61 de ani, care a fost fotografiat recent în timp ce se distra concertul Coldplay de la Festivalul Glastonbury, a fost surprins de paparazzi în timp ce ateriza pe un heliport din centrul Londrei.

​Tom Cruise este cel care pilota elicopterul, iar fiul său, în vârstă de 29 de ani, s-a bucurat de călătorie.

Paparazzi l-au surprins pe Tom într-o formă de zile mari, îmbrăcat casual și cu un zâmbet larg pe față. La fel de bine-dispus părea și fiul său, care a petrecut timp cu tatăl său în capitala Regatului Unit. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Presa străină a scris de-a lungul anilor despre legătura specială dintre Tom și Connor, dar și despre faptul că cel din urmă ar fi preferatul actorului. Connor este DJ, adoră să pescuiască și trăiește într-o comunitate scienteologică din Florida.

Isabella, fiica adoptivă lui Tom Cruise și Nicole Kidman, trăiește de ani de zile la Londra și creează ilustrații pe care le printează pe diverse obiecte, pe care le vinde online.

Ea preferă să ducă o viață liniștită, în anonimat. Isabella a fost întotdeauna mai apropiată de tatăl său decât de mama sa, cu care se spune că a avut o relație dificilă. Nici măcar nu a chemat-o pe Nicole Kidman la nunta sa din 2015.

Bella a fost adoptată de Nicole Kidman și Tom Cruise în 1992, în timp ce fratele ei, Connor, a fost adoptat de celebrul cuplu de la Hollywood trei ani mai târziu. 

Tom Cruise nu ține legătura cu Suri, fiica biologică

Fiica lui Kate Holmes și a lui Tom Cruise a fost crescută în ultimii 10 ani exclusiv de mama ei.

Presa tabloidă a scris că actorul a refuzat să își mai vadă fiica după divorțul de Kate Holmes, care ar fi planificat în secret despărțirea de Cruise, adept al Bisericii Scientologice.

Suri a împlinit recent 18 ani, însă tatăl ei a preferat să petreacă la ziua de naștere a Victoriei Beckham. Presa străină scrie că Suri ar fi renunțat inclusiv la numele de familie al tatălui ei.

Foto: Profimedia Images/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni