• PRO TV
  • Ce pensie avea Ileana Stana Ionescu? Actrița încasa lunar o sumă fabuloasă: „Am avut noroc...”

Ce pensie avea Ileana Stana Ionescu? Actrița încasa lunar o sumă fabuloasă: „Am avut noroc...”

Ce pensie avea Ileana Stana Ionescu? Actrița încasa lunar o sumă fabuloasă: „Am avut noroc...”

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață duminică, 30 iunie, după ce s-ar fi confruntat cu probleme grave de sănătate. Ce pensie primea regretata artista de la statul român?

Gallery

Îndrăgita actriță Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani. După o carieră de peste șase decenii în lumea teatrului, încă o stea a apus.

Ce pensie primea lunar regretata actriță Ileana Stana Ionescu

Ileana Stana Ionescu era retrasă de cinci ani din viața publică, iar vestea morții a fost dată de actrița Alexandra Velniciuc: ”Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul! Și datorită ei am ales această profesie!”.

Ileana Stanca Ionescu primea o pensie în valoare de 4.000 de lei de la statul român, după șase decenii de activitate. Același venit îl are și soțul ei, în fiecare lună, actorul Andrei Ionescu, în vârstă de 96 de ani.

”Noi, actorii mai vechi, de la Teatrul Național, am ieșit cu pensii bune, de peste 4.000 de lei, (…) am avut noroc cu Ion Caramitru, fostul director al teatrului. El s-a zbătut să avem pensii decente”, a spus Andrei Ionescu pentru Playtech Știri.

Citește și:

Actrița este plânsă de colegii de breaslă, puțini au fost cei care au știut că aceasta se confrunta cu grave probleme de sănătate și în ultima vreme a fost internată în spital.

”Cortina se trage azi peste încă un nume emblematic al teatrului românesc, ILEANA STANA IONESCU! Am iubit-o, am văzut-o în numeroase roluri la teatru, a fost o inspirație și sunt onorat că am avut-o aproape în multe din emisiunile mele peste ani, în 2018, când, la cei 82 de ani ai săi, își anunța retragerea! Rămas bun!”, a notat și Fuego.

Citește și:

​Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni