• PRO TV
  • Irina Columbeanu a folosit o suzetă din aur când a fost bebeluș. Irinel Columbeanu și Monica Gabor au „scăldat-o” în lux și în opulență: „Au fost mai multe lucruri”

Irina Columbeanu a folosit o suzetă din aur când a fost bebeluș. Irinel Columbeanu și Monica Gabor au „scăldat-o” în lux și în opulență: „Au fost mai multe lucruri”

Irina Columbeanu a folosit o suzetă din aur când a fost bebeluș. Irinel Columbeanu și Monica Gabor au „scăldat-o” în lux și în opulență: „Au fost mai multe lucruri”

Irina Columbeanu s-a bucurat de o copilărie luxoasă, plină de lucruri la care multă lume nici nu îndrăznește să viseze, printre care se numără și o suzetă din aur, pe care a folosit-o atunci când era un bebeluș.

Gallery

În perioada în care Irinel Columbeanu învârtea banii cu lopata, Irina Columbeanu a primit foarte multe cadouri scumpe, atât din partea părinților ei, cât și din partea prietenilor de familie și a altor rude, iar suzeta din aur se numără printre ele.

Irina Columbeanu a primit o suzetă din aur când era bebeluș

Copilăria Irinucăi a fost lipsită de probleme, deoarece, la acea vreme, Irinel Columbeanu era un prosper om de afaceri, cu o avere estimată la 150 de milioane de euro. Fiica Monicăi Gabor s-a bucurat de tot ceea ce și-a dorit și până și lucrurile banale au costat o mică avere, pentru a fi diferite de ale celorlalți.

Citește și:

​Recent, Irinuca a aflat că a primit cadou o suzetă din aur, atunci când era mică. Informația a fost făcută publică în timpul unui podcast la care a participat alături de tatăl său, la scurt timp după ce s-a întors din România.

Irina Columbeanu: „Chiar o foloseam sau era doar pentru...”,

Irinel Columbeanu: „Da, sigur, dar au fost mai multe lucruri”.

Irinuca a venit în România cu genți de designer

La jumătatea lunii iunie, fiica lui Irinel Columbeanu a venit în România, pentru a sta câteva zile alături de tatăl ei. Ramona Gabor a venit și ea din Dubai, pentru a-și vedea nepoata, ambele plecând în cela mai frumoase colțuri ale țării.

Citește și:

​Luxul de care se bucură peste ocean s-a văzut pe tot parcursul șederii sale în România. De fiecare dată când a apărut în public, Irinuca a purtat genți de la brand-uri celebre, doar una dintre ele valorând 10.000 de euro.

Cu toate acestea, internauții au felicitat-o pentru modestia de care a dat dovadă, considerând că este o persoană cu picioarele pe pământ, în ciuda banilor pe care îi are.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni