• PRO TV
  • Andra a avut parte de o surpriză extraordinară din partea unei admiratoare. Cine este Larisa, tânăra care vine la aproape toate concertele artistei: „Acum 10 ani, eram doar un copil care visa la un autograf”

Andra a avut parte de o surpriză extraordinară din partea unei admiratoare. Cine este Larisa, tânăra care vine la aproape toate concertele artistei: „Acum 10 ani, eram doar un copil care visa la un autograf”

Andra a avut parte de o surpriză extraordinară din partea unei admiratoare. Cine este Larisa, tânăra care vine la aproape toate concertele artistei: „Acum 10 ani, eram doar un copil care visa la un autograf”

Andra a susținut recent un concert în comuna Băcia, județul Hunedoara, unde a avut parte de o surpriză extraordinară din partea unui fan.

Gallery

​Andra se află într-un turneu prin țară, iar duminică a cântat la Băcia, unde s-au adunat mii de oameni. Printre admiratorii vedetei, care vin să o vadă la aproape fiecare concert, s-a aflat și Larisa Guran, o tânără de 20 de ani. Andra a cunoscut-o pe când fata avea 12 ani, iar de atunci o întâlnește foarte des la spectacole. 

Larisa a venit și la Băcia, unde i-a făcut Andrei o surpriză plăcută - un desent pentru familia artistei, în care a fost inclusă chiar și pisica Missy, lucru care a emoționat-o pe cântăreață. „Uită-te, a pus-o și pe Missy, măă!” O să le placă maxim! Uite ce mișto. Ce idee, Doaamne! Săru mâna din suflet”, i-a spus Andra. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus)


„Acum 10 ani, eram un copil care visa la un autograf sau la o poză cu artista lui preferată pe care o vedea doar la televizor, iar acum, nu știu cum să-ți mulțumesc pentru tot. Mi-am umplut sufletul de fericire și energie frumoasă. Ai strălucit ca de fiecare dată și ai încântat inimile a mii de oameni”, a scris Larisa pe pagina sa de socializare după concertul de duminică. 

​În data de 28 iunie, Andra a lansat piesa „Mă întorc acasă”. Melodia a ajuns imediat la inima românilor și se află în trending pe YouTube.

Sursă foto: Instagram 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni