• PRO TV
  • Imagini dureroase de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia! Apropiații au făcut declarații sfâșietoare: „Vreau adevăr și dreptate”

Imagini dureroase de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia! Apropiații au făcut declarații sfâșietoare: „Vreau adevăr și dreptate”

Imagini dureroase de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia! Apropiații au făcut declarații sfâșietoare: „Vreau adevăr și dreptate”

Trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar, cel de-al treilea tânăr luat de apele râului Natisone din Italia, a fost descoperit sub o stâncă, după săptămâni întregi de căutări.

Gallery

​Cristian, Bianca și Patrizia au fost înghițiți de apele învolburate ale râului Natisone din Italia, iar după lungi căutări, cele două fete au fost găsite fără suflare și conduse, mai apoi, pe ultimul drum de către familiile îndurerate.

Autoritățile din Italia au continuat căutările și, după o lungă perioadă, au găsit și trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar. Adus în România, apropiații au făcut o ceremonie de adio la Capela Târna Mare, iar imaginile sunt pline de durere. (Vezi în galeria de mai sus fotografiile de la înmormântarea lui Cristian Molnar).

Fratele lui Cristian, Petru, a fost foarte implicat în procesul de căutare și a sperat până în ultima clipă că îl va găsi în viață, însă coșmarul său s-a dovedit a fi realitate. Toate speranțele lui Petru au fost spulberate duminică, ziua în care echipele de salvatori au găsit trupul neînsuflețit al tânărului sub o stâncă, într-o zonă extrem de periculoasă.

„Acum că familia mea are un cadavru de plâns, vreau adevăr și dreptate pentru Cristian”, au fost declarațiile lui Petru, potrivit corriere.it.

Foto: Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni