• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești a fost dat afară de la o nuntă de Florin Salam. De la ce a pornit totul: „Să zică mersi că nu i-au dat ăia 2-3 palme”

Bogdan de la Ploiești a fost dat afară de la o nuntă de Florin Salam. De la ce a pornit totul: „Să zică mersi că nu i-au dat ăia 2-3 palme”

Bogdan de la Ploiești a fost dat afară de la o nuntă de Florin Salam. De la ce a pornit totul: „Să zică mersi că nu i-au dat ăia 2-3 palme”

Bogdan de la Ploiești nu a apucat să își termine programul artistic că a fost dat afară de la nuntă chiar de Florin Salam. Între cei doi maneliști s-a iscat un scandal monstru.

Gallery

Bogdan de la Ploiești și Florin Salam au fost invitați să cânte la o nuntă. Între cei doi s-ar fi iscat un scandal monstru, după ce Bogdan de la Ploiești a refuzat să dea o dedicație.

Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești de la o nuntă

Bogdan de la Ploiești și Florin Salam au fost invitați să cânte la aceeași nuntă. Cel dintâi a fost cel care a deschis programul artistic. Se pare că prestația lui l-a deranjat teribil pe „Regele” manelelor, care privea momentul de pe margine. Lucrurile au degenerat după câteva dedicații.

Pe TikTok circulă cu clip video care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Scandalul dintre cei doi maneliști a pornit după ce Bogdan de la Ploiești a refuzat să îl numească, într-o dedicație, pe Florin Salam „șeful României”.

Citește și:

„Ești șeful României, dar nu pentru mine, vă spun sincer”, a spus Bogdan de la Ploiești, după ce Florin Salam a aruncat cu bani în el.

Jignit, Florin Salam i-a pus pe nuntași să îl dea afară de tânărul cântăreț.

@denistosea2 Video intreg Florin Salam vs Bogdan de la Ploiești #5pasidebine #parati #fypシ #CapCut #video #trading #foryoupage #fypシ゚viral #tiktokromania #trade #greenscreen #denistosea #goviral #fyp #duet #perte #viralvideo #viral #foryou #love @??????? @????? ♬ sunet original - ?????(????????)

Citește și:

Florin Salam îl desființează pe Bogdan de la Ploiești

Imediat ce a plecat de la nuntă, manelistul a intrat în direct pe TikTok și l-a făcut praf în declarații pe Bogdan de la Ploiești.

„Mie îmi era rușine de lăutarii lui și de băiatul care are grijă de el. Dacă ăsta e nesimțit… m-am ridicat în picioare și i-am făcut semn, stop! Afară într-o secundă.

Ca să nu pară că îl dau aia afară, spunea la oameni ‘săru-mâna’. Nu sunt bune astea, dar dacă ăștia, zero, care nu au nicio valoare niciodată, au arfe, trebuie să îi faci să se simtă… Cine l-a ridicat? L-am ridicat eu puțin când îl trimiteam să-mi cumpere bere, suc, apă.

Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme, oricum nu le dădeam voie. Să moară mama mea dacă lăsam pe cineva să-l scuipe sau să-i dea vreun șut în fund. Eu am auzit că omu’ ăsta își ia mereu scuipat și palme, pentru că nu știe să vorbească cu lumea”, a spus Florin Salam pe rețelele sociale.

@ionuthd94 #foryou #fyppppppppppppppppppppppp #2024 #bdlp #florinsalam ♬ sunet original - ionut.hd

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni