• PRO TV
  • Radu Drăgușin, performanțe și în afara terenului de fotbal! Ce notă a obținut la examenul de Bacalaureat: „Cel mai valoros fotbalist!”

Radu Drăgușin, performanțe și în afara terenului de fotbal! Ce notă a obținut la examenul de Bacalaureat: „Cel mai valoros fotbalist!”

Radu Drăgușin, performanțe și în afara terenului de fotbal! Ce notă a obținut la examenul de Bacalaureat: „Cel mai valoros fotbalist!”

Prima probă scrisă la examenul de Bacalaureat 2024 s-a desfășurat astăzi, 1 iulie, la limba și literatura română. Între timp, tricolorii lui Edi Iordănescu se pregătesc de un nou meci cu Olanda, care va avea loc marți, de la ora 19:00. Iată ce rezultate impresionante au obținut Radu Drăgușin și Denis Drăguș la BAC!

Gallery

​Radu Drăgușin, în vârstă de 22 de ani, a demonstrat din nou că performanțele sale nu se limitează doar pe terenul de fotbal! Pilonul echipei naționale a susținut examenul de Bacalaureat în urmă cu doar câțiva ani, iar media finală pe care a obținut-o este de 9.16.

„Și școală și sport! ? Cel mai valoros fotbalist din istoria fotbalului românesc, @radudragusin5 a promovat BAC-ul cu 9.16. Acum, e rândul vostru! ? Bafta la BAC!”, a fost mesajul apărut pe o rețea de socializare cu puțin timp înainte de a începe prima probă scrisă a Examenului de Bacalaureat 2024, potrivit spynews.ro.

Pe de cealaltă parte, Denis Drăguș a susținut că a dat BAC-ul imediat după ce s-a întors din cantonament, în 2018, pe vremea cand era la Viitorul Constanța, echipa lui Gică Hagi, notează prosport.ro. Media generală a fotbalistului a fost peste nota 7, iar la Logică și argumentare a obținut 8,50, fiind se pare materia lui preferată.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni