• PRO TV
  • Pescobar dă bani tuturor elevilor care iau 10 la Bacalaureat. Ce sumă vor primii premianții din partea milionarului: „Haide cu învățătura!”

Pescobar dă bani tuturor elevilor care iau 10 la Bacalaureat. Ce sumă vor primii premianții din partea milionarului: „Haide cu învățătura!”

Pescobar dă bani tuturor elevilor care iau 10 la Bacalaureat. Ce sumă vor primii premianții din partea milionarului: „Haide cu învățătura!”

Pescobar îi va răsplăti regește pe elevii care vor lua nota zece la examenul de bacalaureat. Patronul tavernelor a făcut anunțul în mediul online, cu doar câteva ore înainte ca prima probă să înceapă.

Gallery

Pescobar bagă adânc mâna în buzunar și nu doar pentru propriile plăceri, ci și pentru elevii care vor lua examenul de Bacalaureat cu nota zece. Afaceristul a anunțat că fiecare absolvent, care va lua nota maximă, va primi o sumă generoasă de bani.

Elevii de zece la Bacalaureat vor primi bani de la Pescobar

Cu doar câteva ore înainte ca examenul maturității să înceapă, Pescobar a anunțat că va răsplăti fiecare elev care va avea media zece la Bacalaureat. Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, acesta i-a încurajat pe elevii clase a XII-a să învețe, deoarece, fără școală, nu vor face nimic în viață.

Facem așa: Cine ia zece la Bac are 100 de euro de la mine. Toți cei care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide cu învățătura, că asta e cheia succesului! Una din ele... Cartea e sfântă. Spot la învățat, copii!”, a fost mesajul transmis de Pescobar, în mediul online.

Citește și:

​Internauții au fost impresionați de gestul afaceristului și l-au felicitat pe loc pentru inițiativă. Mai mult decât atât, unele persoane au fost atât de mișcate de gestul lui, încât a fost prima oară când i-au dat mesaj, pentru a-l felicita.

Pescobar își face echipă de fotbal

În urmă cu doar câteva zile, Pescobar a anunțat că își face propria echipă de fotbal. Omul de afaceri și un fost jucător român au pus bazele proiectului care urmează să fie demarat în scurt timp.

Paul Nicolau a mărturisit că, prin acest lucru, speră să îi poată ajuta pe copiii care nu au șansa de a face acest sport, iar cheltuielile vor fi asigurate de el.

Citește și:

„Mă gândesc la o academie de fotbal împreună cu un fost mare jucător român. Vreau să mă implic și eu, cumva, pentru copii. Într-o săptămână anunțăm. E undeva lângă București, în Ilfov, e un proiect mare. Eu doar vin și pivotez din spate cu buzunarul drept”, a spus Pescobar, conform Fanatik.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni