• PRO TV
  • Anglia și Spania continuă parcursul la EURO 2024! Două noi meciuri din Optimi, azi la PRO TV și pe VOYO!

Anglia și Spania continuă parcursul la EURO 2024! Două noi meciuri din Optimi, azi la PRO TV și pe VOYO!

Anglia și Spania continuă parcursul la EURO 2024! Două noi meciuri din Optimi, azi la PRO TV și pe VOYO!

Duminică, 30 iunie, la EURO 2024, s-au marcat 8 goluri și cei de acasă au avut parte de două meciuri spectaculoase, care au continuat să completeze tabloul Sferturilor! Până acolo, au mai rămas încă două zile și patru meciuri, toate la PRO TV și pe VOYO!

Ziua a început ieri cu partida dintre Anglia și Slovacia, iar fosta adversară a României a oferit surpriza când a deschis scorul în minutul 25 prin Schranz. Când totul părea rezolvat, în minutul 5 al prelungirilor din repriza secundă, Belligham a adus egalarea! În cele două reprize de prelungiri, singurul gol a fost marcat tot de englezi, prin Kane, iar aceștia s-au calificat în următoarea etapă.
De la ora 22:00, Spania s-a aflat față în față cu Georgia și a oferit un adevărat spectacol. Deși Georgia a deschis scorul prin autogolul lui Le Normand, din minutul 18, spaniolii au egalat prin Hernandez, în minutul 39 și de acolo a început show-ul! În cea de-a doua repriză, Spania a marcat prin Ruiz, Williams și Olmo și și-a asigurat calificarea cu un confortabil scor de 4 la 1.


Confruntarea dintre Anglia și Slovacia a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 19:00 – 21:36. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating și 40.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.7 puncte de audiență și 11.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 21:33, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Cel de-al doilea meci al zilei, cel dintre Spania și Georgia a fost lider absolut de audiență, la PRO TV, în intervalul orar 22:00 – 23:50. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.9 puncte de rating și 47.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.6 puncte de audiență și 9.4% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români s-au bucurat de fotbal, iar în minutul de aur, la ora 22:44, peste 2.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe confruntarea serii.

Studioul UEFA EURO 2024 de la miezul nopții le-a adus celor de acasă întâlnirea cu Costin Ștucan, Cătălin Oprișan, Răzvan Raț și Ciprian Marica! Telespectatorii nu au ratat niciun minut și au aflat cele mai interesante detalii de la turneul final.

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 23:56 – 25:03. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.0 puncte de rating și 34.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.5 puncte de audiență și 16.9% share


Astăzi se dau penultimele bătălii din Optimile EURO 2024!


Două zile din această etapă s-a competiției s-au dus, două au mai rămas! Ambele meciuri ale zilei se vor vedea, în direct, la PRO TV și pe VOYO! De la ora 19:00, cei de acasă au întâlnire cu Franța și Belgia, iar de la 22:00, Ronaldo și ai lui revin pe teren pentru meciul Portugalia – Slovenia.
Nu ratați EURO 2024, la PRO TV și pe VOYO!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni