• PRO TV
  • 2,5 milioane de oameni au dat like la aceste imagini în doar câteva ore! Cea mai tânără miliardară din lume, imagini incendiare pe net

2,5 milioane de oameni au dat like la aceste imagini în doar câteva ore! Cea mai tânără miliardară din lume, imagini incendiare pe net

2,5 milioane de oameni au dat like la aceste imagini în doar câteva ore! Cea mai tânără miliardară din lume, imagini incendiare pe net

Are 26 de ani, o avere fabuloasă, doi copii de al căror tata s-a despărțit, un iubit celebru și surori faimoase... Kylie Jenner pare că nu duce lipsă de nimic. Desemnată în urmă cu câțiva ani „cea mai tânără miliardara” care și-a realizat averea pe cont propriu, Kylie Jenner continuă să își sporească veniturile.

Kylie Cosmetics, compania ei de cosmetice, are un succes incredibil, iar vedeta continuă să exploreze și alte domenii – de curând și-a lansat o noua colecție de haine, s-a implicat și industria băuturilor alcoolice, iar acum promovează o apă minerală cu vitamine și minerale. Kylie Jenner este acționară în companie și ambasador al brandului Glow, cel pe care îl promovează într-un costum de baie minuscul, portocaliu.

Fanii nu s-au putut abține să nu îi comenteze apariția „hot”.
“Cu siguranță și-a remodelat bustul!”
“Par mai mari!”, au comentat fanii, referitor la bustul ei. În trecut, influencerița a recunoscut că și-a pus implanturi chiar înainte să rămână însărcinată pentru prima oara, când avea numai 19 ani.

Gallery

Vedeta a precizat că, daca ar putea da timpul înapoi, nu s-ar mai opera niciodată, pentru că sânii ei erau perfecți așa cum i-au fost dați de Mama Natură.

"Aveam sâni frumoși, ca niște sâni naturali, pur și simplu minunați, o mărime perfectă, totul perfect, și mi-aș fi dorit, evident, să nu mi-i fi operat niciodată de la bun început".

În prezent, Kylie Jenner este într-o relație cu actorul Timothee Chalamet. Deși presa tabloidă suspecta că cei doi s-ar fi despărțit, tocmai au fost surprinși la o întâlnire, după ce nu mai fuseseră fotografiați împreună de 5 luni.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni