• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 1 – 7 iulie 2024. Scorpionii trebuie să-și reevalueze situația amoroasă, Berbezii sunt invitați la flirt, cuceriri și distracție

Horoscop săptămâna 1 – 7 iulie 2024. Scorpionii trebuie să-și reevalueze situația amoroasă, Berbezii sunt invitați la flirt, cuceriri și distracție

Horoscop săptămâna 1 – 7 iulie 2024. Scorpionii trebuie să-și reevalueze situația amoroasă, Berbezii sunt invitați la flirt, cuceriri și distracție

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 1 – 7 iulie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste– Pe 2 iulie au loc două aspecte astrologice: intrarea lui Mercur în zodia Leu și mișcarea retrogradă a lui Neptun prin casa subconștientului și trecutului. Așadar, astrul comunicării activează sfera iubirii și aventurilor romantice și te invită la flirt, cuceriri, distracție, să te bucuri de plăcerile vieții. Neptun, însă, în mișcare retrogradă, te invită să-ți explorezi universul interior, care poate scoate la lumină anumite emoții și amintiri ascunse. Poți folosi perioada următoare pentru o vindecare emoțională și o mai bună înțelegere a tot ceea ce simți.
Luna Nouă din 6 iulie, care se formează pe zodia Rac, anunță noi etape în viața de familie și administrarea bunurilor de patrimoniu pe care le deții.
Bani – În prima parte a săptămânii este nevoie să ai grijă în administrarea banilor, pentru că Uranus face parte din configurația astrală și este posibil să aducă surprize, să iei decizii care să surprindă într-un context financiar.
Muncă– Miercuri și joi sunt zile favorabile pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. Au loc negocieri profitabile sau participi la întâlniri, care pot duce la contracte importante pe termen lung.

Horoscop Taur săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste– Mercur își începe tranzitul prin zodia Leu, din 2 iulie, prin sectorul vieții de familie și ești invitat să rezolvi o serie de chestiuni amânate, să inițiezi dialoguri și să abordezi constructiv contextul astral, să-ți canalizezi energia, astfel încât să stingi niște conflicte din familie, să nu le amplifici mai mult.
Bani – Miercuri și joi te preocupă situația financiară și poți încasa sume importante de bani, dar apar și plăți neașteptate.
Muncă– Neptun își începe mișcarea retrogradă, tot din 2 iulie, prin sectorul proiectelor și planurilor pe termen lung, semn că unele dintre proiecte vor încetini și-ți vei reviziui planurile. De asemenea, s-ar putea să te gândești să reiei un proiect mai vechi sau să pui în practică o idee la care visezi.
Pe 6 iulie se formează Luna Nouă din Rac, care marchează noi începuturi în planul comunicării, interacționării, învățării. Va fi nevoie să fii receptiv la toate mesajele, care vin spre tine și să te gândești la proiectele pe care vrei să le demarezi.

Horoscop Gemeni săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste– În prima parte a săptămânii, s-ar putea să ai parte de evenimente surpriză din partea unei persoane din trecut, care te caută și insistă să vă vedeți. Stai pe gânduri, pentru că simți că te va dezamăgi din nou și nu vrei să deschizi un capitol pe care l-ai închis.
Bani – Folosește-ți abilitățile și potențialul, pentru că săptămâna aceasta se formează Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, care îți oferă șansa să-ți îmbunătățești situația financiară. Încep noi etape și este un moment favorabil să-ți stabilești obiective financiare.
Muncă– Neptun își începe mișcarea retrogradă, din 2 iulie, prin sectorul carierei și urmează o perioadă cu reevaluarea proiectelor profesionale. Tot din 2 iulie, Mercur, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Leu, respectiv casa comunicării și interacționării, stimulând comunicarea și negocierile. Analizează cu atenție ofertele, care vin spre tine și nu te grăbi să iei decizii!

Horoscop Rac săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste– Neptun începe retrogradarea, din 2 iulie, prin sectorul principiilor și credințelor și te invită la introspecție și reevaluare. Ești încurajat de contextul astral să-ți analizezi sistemul de valori, deoarece poate duce la transformări interioare semnificative.
Bani – Din 2 iulie, Mercur își face intrarea în zodia Leu, pe sectorul financiar. Îți stimulează creativitatea, favorizând apariția unor idei, care puse în practică, să-ți aducă câștiguri materiale semnificative. De asemenea, este o perioadă potrivită pentru negocieri avantajoase, însă ar trebui să fii precaut și la cheltuieli, deoarece poți depăși bugetul.
Muncă– Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, marchează o nouă etapă pentru tine și-ți poți stabili obiective pentru următorul an. Venus, micul benefic, face parte din contextul astral și îți oferă optimism și șanse de reușită în tot ce întreprinzi.

Horoscop Leu săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste– Luna Nouă din 6 iulie, din zodia Rac, este favorabilă pentru introspecție și reevaluarea acțiunilor din trecut. Totodată, este un moment prielnic pentru a te elibera de un bagaj emoțional, de o relație toxică, de o situație sau o persoană care te blochează să evoluezi.
Bani – Neptun începe să retrogradeze, din 2 iulie, prin sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariul și te invită la o etapă de revizuire a unor chestiuni financiare, care te frământă de o perioadă mai mare de timp. Este nevoie de prudență, în perioada următoare, în administrarea bunurilor comune deținute cu partenerul, să eviți speculații financiare riscante.
Muncă– Cu Mercur, din 2 iulie, în zodia ta, te exprimi clar și concis și ești receptiv la informații și idei noi, ai o minte ageră și ești dornic să-ți pui în valoare planurile. Urmează o perioadă în care poți începe cursuri, participa la seminarii, să aprofundezi un domeniu de interes pentru tine. Relațiile cu colegii/colaboratorii se îmbunătățesc și pot negocia contracte în favoarea ta.

Horoscop Fecioara săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste– Cu Mercur, guvernatorul tău, din 2 iulie, în tranzit prin casa asociată trecutului, introspecției, izolării și frământărilor interioare, ai nevoie de o perioadă să stai retras, să reflectezi la trecut sau să-ți explorezi emoțiile și sentimentele. Posibil să reușești să clarifici o relație din trecut, să treci peste un blocaj.
Dacă faci parte dintr-un cuplu și au existat tensiuni, odată cu intrarea lui Neptun, în mișcare retrogradă, din 2 iulie, ar trebui să fii atent la propriile nevoi, să iei decizii echilibrate. Așteptările nerealiste au dus la dezamăgiri și acum este un moment favorabil de a-ți reevalua relația.
Bani – În prima parte a săptămânii pot să apară evenimente neprevăzute în planul financiar, iar în weekend s-ar putea să primești o ofertă de colaborare printr-un prieten.
Muncă– Luna Nouă din zodia Rac, din 2 iulie, marchează un nou început în activitățile exercitate de pe urma profesiei și te invită la setarea unor planuri pe termen lung. Pot să apară noi începuturi în proiecte cu prietenii sau foștii colegi.

Horoscop Balanță săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste– Din 2 iulie, cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin sectorul vieții sociale, vei avea dispoziție de a socializa mai mult, iar dacă ești singur, s-ar putea să cunoști pe cineva prin intermediul prietenilor sau al grupurilor pe care le frecventezi.
Bani – Atenție la ce artificii financiare și decizii iei în prima parte a săptămânii, pentru că în sfera financiară ar putea să apară evenimente neprevăzute!
Muncă- Pe 2 iulie, Neptun își începe mișcarea retrogradă prin casa muncii și te invită la o reorganizare și reevaluare a proiectelor profesionale. Ai ocazia, în perioada următoare, să identifici blocajele, să-ți reevaluezi prioritățile și să găsești soluții la unele probleme.
Luna Plină din zodia Rac, din 6 iulie, marchează un capitol nou în sectorul carierei și reputației profesionale, iar eforturile depuse în ultima perioadă vor fi recompensate. Poți primi oferte de job, promovări și recunoaștere. De asemenea, te poți pune în valoare, să-ți consolidezi poziția profesională.

Horoscop Scorpion săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste– Neptun retrogradează, din 2 iulie, în sfera sentimentală și s-ar putea să ai momente în care să fii confuz sau să-ți idealizezi partenerul. Dacă ai făcut acest lucru, acum ești invitat să fii mai prudent, să-ți reevaluezi relația amoroasă, să începi o analiză atentă privind dorințele și așteptările, pentru a evita dezamăgirile.
Bani – Miercuri și joi sunt zile cu activitate în sfera financiară, încasări și plăți. Posibil să faci un drum și la notar sau la bancă, să te informezi cu privire la costurile accesării unui credit sau al vânzării unui imobil.
Muncă– Cu Mercur, din 2 iulie, în tranzit prin casa carierei și reputației profesionale, ai ocazia să-ți promovezi ideile și să-ți atingi obiectivele în carieră. Primești oferte de job, de colaborare și ești invitat să iei decizii inspirate legate de viitorul tău profesional.

Horoscop Săgetător săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste– Din 2 iulie, Neptun își începe retrogradarea și te vor preocupa chestiuni legate de casă și administrarea spațiului de locuit. Urmează câteva luni în care va fi nevoie să abordezi rațional tot ce ține de casă și intențiile tale de a face schimbări.
Bani – Pe 6 iulie se formează Luna Nouă din zodia Rac, care marchează noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau ai banilor pe care ai putea să îi obții sub forma unui credit/împrumut.
Muncă– Cu Mercur în tranzit, din 2 iulie, în tranzit prin sectorul perfecționării profesionale, cunoașterii, schimburilor de experiență, vei fi interesat să fii la curent cu informații dintr-un domeniu de interes pentru tine. De asemenea, ești stimulat să înveți, să participi la cursuri sau seminarii.

Horoscop Capricorn săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste – Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, marchează un moment propice pentru noi etape în planul relațiilor. Ești invitat să-ți unești forțele cu partenerul de cuplu pentru a stabili obiective comune, iar următoarele două săptămâni oferă ocazia să puneți bazele unei relații durabile.
Bani – Mercur, planeta comunicării, începe să tranziteze sectorul financiar, din 2 iulie, și va exista dorință să te reorganizezi din punct de vedere financiar. De asemenea, inițiezi dialoguri legate de banii și bunurile în comun deținute cu partenerul și clarifici anumite aspecte.
Muncă– Cu Neptun în mișcare retrogradă, din 2 iulie, prin sectorul comunicării, interacționării și informațiilor, va fi nevoie să fii atent și să te asiguri că înțelegi bine informațiile primite, dar și că le transmiți corect. Pot să apară informații neclare sau să fii confuz în unele situații și este recomandată prudență pentru a evita neînțelegerile.

Horoscop Vărsător săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste– Cu Mercur, din 2 iulie, în sectorul relațiilor, urmează o perioadă de clarificări în relație, dialoguri deschise și abordarea unor subiecte, care necesită rezolvare și pe care le-ai tot amânat.
Bani – Atenție sporită la cheltuieli, din 2 iulie, odată cu începutul retrogradării lui Neptun prin casa banilor! Este recomandat să eviți să te lansezi în artificii financiare sau cheltuieli prea mari. Este o perioadă favorabilă reevaluării obiceiurilor financiare și prudența este esențială.
Muncă– Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, marchează un capitol nou în planul profesional, iar următoarele două săptămâni sunt importante pentru stabilirea unor obiective legate de carieră, relațiile cu colegii, sarcinile de muncă. De asemenea, este un moment favorabil pentru a iniția proiecte noi, să acționezi dacă vrei să faci o schimbare.

Horoscop Pești săptămâna 1 – 7 iulie 2024

Dragoste– Cu Neptun retrograd, din 2 iulie, prin zodia ta, urmează o perioadă de câteva luni de introspecție și reevaluare. Este un moment favorabil să-ți analizezi emoțiile și dorințele. Ai grijă cum interpretezi mesajele venite în această perioadă, pentru că există riscul unor confuzii sau neînțelegeri în raport cu partenerul! Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, marchează un nou început în sfera sentimentală.
Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să faci niște deplasări, care să-ți aducă cheltuieli neașteptate.
Muncă– Cu Mercur, din 2 iulie, prin sectorul muncii și activităților profesionale, începe o reorganizare a sarcinilor. Se sporesc șansele să primești oferte atractive de colaborare sau să schimbi locul de muncă. Analizezi, pui în balanță și cauți să vezi dacă merită să faci o schimbare. Comunicarea cu colegii se îmbunătățește și crește randamentul.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni