• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, apariție în sutien în public. Influencerița le-a impresionat pe fane cu abdomenul ei sculptat: “Ferească Dumnezeu...”

Adelina Pestrițu, apariție în sutien în public. Influencerița le-a impresionat pe fane cu abdomenul ei sculptat: “Ferească Dumnezeu...”

Adelina Pestrițu, apariție în sutien în public. Influencerița le-a impresionat pe fane cu abdomenul ei sculptat: “Ferească Dumnezeu...”

Adelina Pestrițu știe, cu siguranță, cum să se facă remarcată la orice apariție în public. De data aceasta, influencerița a atras toate privirile cu ținuta ei incendiară purtată la “Nostalgia”.

Adelina și-a etalat silueta suplă și talia de viespe într-un oufit cool, apreciat de fanele ei de pe Instagram. “Din punctul meu de vedere ești cea mai îngrijită și bine îmbrăcată femeie pe oriunde te duci”, i-au transmis admiratoarele.
Fanele i-au lăudat lookul, dar cele mai multe complimente le-a primit pentru… abdomen.

Gallery


“Ferească Dumnezeu, abdomenul tău e !”
“Ești perfectă și ai o siluetă de invidiat”
“Doar eu m am uitat de 100 ori?”, au comentat fanele.


Deși are siluetă unui fotomodel, Adelina recunoaște că nu ține o dietă anume și că de multe ori mănâncă și alimente “interzise”. „Să știi că pentru asta fac sport, că să mănânc tot felul de prostii. Mănânc toate prostiile. Mănânc și dulciuri, mănânc tot ce se poate. Nu cred că fac excepții. Mănânc burgeri, shaorma, dulciuri, beau câteodată și acidulat. Cred că dacă ai un echilibru, adică mănânci, îți faci toate poftele, dar mergi la sală, îți faci tratamente corporale, te hidratezi bine, nu are ce să se întâmple. Echilibrul este bun în toate.”, spunea influencerita pentru ego.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni