• PRO TV
  • Horoscop zilnic 1 iulie 2024. Capricornii fac acuzații în viața amoroasă, Gemenii au intuiție mare într-o chestiune financiară

Horoscop zilnic 1 iulie 2024. Capricornii fac acuzații în viața amoroasă, Gemenii au intuiție mare într-o chestiune financiară

Horoscop zilnic 1 iulie 2024. Capricornii fac acuzații în viața amoroasă, Gemenii au intuiție mare într-o chestiune financiară

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 1 iulie 2024.

Berbec

Astăzi se anunță o zi dinamică pentru tine, pentru că registrul astral scoate în evidență curajul și inițiativele. Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, și Neptun influențează puternic gândirea și comunicarea, iar ideile tale vor fi apreciate. Acasă, conversațiile cu cei dragi rezolva constructiv o problemă domestică.

Taur

Ai grijă cum îți dozezi energia astăzi pentru că există riscul să te implici în mai multe acțiuni și să pierzi oportunități! Mercur și Neptun formează un aspect armonios și contribuie la înțelegere și comunicare. Prietenii te susțin sau îți oferă ajutor și o simplă conversație ar putea să-ți aducă informații prețioase.

Gemeni

Astăzi traversezi o zi în care simți că universul interior este activat și vrei să elimini anumite elemente din trecut, care te-au făcut să suferi. Ai intuiție mare într-o chestiune financiară. La serviciu, vii cu idei practice, care-ți pot îmbunătăți fluxul sarcinilor. Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Neptun din casa carierei și-ți dă încredere în forțele tale.

Rac

Deși poate ai avut anumite blocaje pe comunicare sau în învățarea unor lucruri noi, însă astăzi este momentul să iei inițiativă și să pregătești un plan, o strategie. Aspectul armonios dintre Mercur din zodia ta și Neptun din casa studiilor îți imprimă un impuls către învățare, creștere și acumulare de informație.

Leu

Schimburile de idei la nivel profesional pot fi astăzi o sursă de inspirație, iar împărtășirea ideilor cu colegi sau cu superiorii poate să-ți dea încredere să continui într-un proiect, să ai inspirație și idei originale. Intuiția ta este foarte dezvoltată astăzi și poți rezolva și un context financiar.

Fecioară

Astăzi se anunță o zi dinamică în tot ce privește rezolvarea unor chestiuni birocratice, participare la cursuri, evenimente în spațiul social, o plecare în delegație sau în vacanță. Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Neptun din casa relațiilor, ceea ce indică că vei avea susținere de la partener sau de la persoane cu care interacționezi. Dacă ești singur, îți lărgești cercul de cunoscuți prin prieteni.

Balanță


Astăzi este posibil să discuți cu partenerul subiecte legate de banii la comun, accesarea unui credit, returnarea unei datorii. Ai grijă și nu intra în dispute cu partenerul, care ar putea să înțeleagă greșit intențiile tale! La serviciu, ai intuiție într-un context profesional, registrul astral fiind susținut de un aspect armonios format între Mercur și Neptun.

Scorpion

Luna și Marte, guvernatorul tău, formează un aspect strâns astăzi în casa relațiilor, semn că-ți vei redirecționa energiile pe rezolvarea unui context relational. Aspectul armonios care se formează între Mercur și Neptun te va ajuta să accepți și alte puncte de vedere și ai un nivel înalt de înțelegere.

Săgetător

Începi ziua și săptămâna în forță la locul de muncă. S-ar putea să fie nevoie să-ți asumi o serie de acțiuni pe care le întreprinzi astăzi. În planul familial, aspectul armonios dintre Mercur și Neptun te ajută în comunicarea cu familia, astfel încât ești dispus să renunți la o situație, să faci un compromis.

Capricorn

Astăzi este posibil să-ți exprimi mai direct sentimentele față de persoana iubită sau să ai impulsul de a intra în dispute, să faci acuzații. De asemenea, simți că ai nevoie de timpul tău, de mai multă independență în cuplu. Te ajută aspectul armonios dintre Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa relațiilor și Neptun din casa comunicării. Descoperi că ai avut o atitudine impulsivă și încerci să repari o greșeală.

Vărsător

Astăzi te preocupă casa, familia, relațiile cu rudele, în special cu părinții. La serviciu, ai parte de încheierea unui parteneriat avantajos și de negocieri profitabile. Dacă ești singur, simți un impuls de a începe o relație cu cineva cunoscut de curând.

Pești

Astăzi este posibil să fie nevoie să faci față unor provocări venite de la persoane cu care ai viziuni și credințe diferite. Datorită unui aspect care se formează între Mercur și Neptun, te exprimi foarte natural, ești creativ și ți se apreciază ideile. De asemenea, este un moment bun pentru a-ți comunica sentimentele, să ajungi la o înțelegere.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni